tiistai 19. tammikuuta 2010

pitkästä aikaa agipäivitystä.

Joo, viime päivityksestä kulunu, eikä täs jaksa alkaa menneitä kertaa, niimpä reeneistä.

Elikkä tamskin agility treeneis ollaan käyty Roosan kans nyt talvikautenakin, poppoo muodostettiin kesän agilitykurssin pohjalta. Treenit navetalla kerran viikos, aina maanantai iltasin.
Sielläpä sitten oltiin viimekin maanantaina, ja Roosalla oli takana jonkinmoinen tauko, Thaimaan reissun ja pakkasten takia.
Anna oli taikonut meille hyppy putki kieputusta, meni kuitenkin kivasti, ja kiljukaulakin jaksoi keskittyä. Mokat tuli siinä että olin ite tiellä ja putkeen ei oikein irrottu. Muuten todella mukavasti.
Radalla ei sitten ollutkaan pahempaa kieputtelua. Perus rata mis putkia, hyppyjä, A, puomi ja kepit. Roosa meni nätisti, haki hyvin kepit väärältä puolelta ja vinksinvonksin hypyt meni myöskin hyvin. Puomilta kun oli kumma käännös putkeen niin kerran roisku kontaktit kun jouduin juoksentelee sinne edelle, mutta eipä oikeen muuta semmosta.

Sotkuinen päivitys mutta koitetaan saada jotain järkeen mahtuvaa aikaseksi viikoloppuna kun Iines käy kiertämässä ympyröitä ja kolmioita ja edestakaisin liikkeitä Turussa Winter Dog showssa ja minä kaadun mahalleni liivihameessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti