keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Keuruun RN 6.2.-10

Lähdettiin äidin ja Iineksen kanssa aamulla kohti Keuruun varuskunnan viikinkihovia, joka oli jo edelliseltä vuodelta tuttu, harmittavan ahdas näyttelypaikka. Perillä oltiin n. 10 ja lähdettiin sisältä metsästämään paikkaa häkille. Majoituttiin takeille tarkoitettuun naulakkotilaan mutta hyvin mahtui :)
Kehä alkoi hieman jälkeen yksitoista ja tuomarina ollut Veli-Pekka Kumpumäki sai aloittaa urakkansa avoimen luokan uroksella. Sitten kehään menivät juniorluokan nartut, Iines plus toinen, juuri junnun ikään yltänyt narttu, eli kaksi ääripäätä. Iines kun kilpaili viimeistä kertaa juniorluokassa juuri Keuruulla.
Ensin kierrettiin ympäri toisen nartun kanssa. Heti perään nostin Iineksen pöydälle, ja onneksi sain hetken siinä asetella ja laittaa korvia kunnolla, ennen kun tuomari tuli. Kumpumäki kokeili koiran aika tarkkaavaisesti, mutta kohteli silti hyvin. Hampaita tiiraili pitkän aikaa. Pöydältä päästyä mentiin vielä edestakaisin ja sitten seisotettiin tuomarin pöydän edessä.
Ja kannattikin seisoskella kun saaliina oli
JUN-ERI JUK1 PN1 SERT
ja ROP
arvostelu:
Hyvänkokoinen, tanakkarunkoinen ja tasapainoinen. Erittäin hyväilmeinen pää, joskin turhan suuret korvat. Kaunis ylälinja, hyvin kehittynyt rintakehä sopiva luusto. Karkea, hyvälaatuinen karvapeite. Esiintyy iloisesti. Hyvät, vapaat liikkeet.

Arvosteluun ei siis voi olla muuta kuin tyytyväinen. PN-kehässä oltiin avoimen luokan nartun kanssa, ja tuli kyllä todella tyytyväiset kiitokset kun ROP muine lisineen ojennettiin käteen. Jäätiin sitten odottamaan norwichiporukoiden kanssa, käytiin syömässä ja hengailtiin muuten vaan. Tulipa nähtyä myös petsiestä tuttuja koiria Veeti ja Reino.
Ryhmäkehään sitten mentiin, kokemuspohjalta :) Sijoitusta ei kylläkään tullut, mutta oltiin kyllä kaikki jo hirmuisen väsyneitä tossa vaiheessa.

Oli hieno päivä, kiitoos 8)

2 kommenttia:

  1. Hehhe onnee vielä! toivottavasti nähdään viel joskus jossakin näyttelyssä, ja ehditään enemmän justkailla ja kuvailla!

    VastaaPoista
  2. haa niimpä. Vähän meni pikaseks tuo viime huomma :p

    VastaaPoista