sunnuntai 14. helmikuuta 2010

reenejä ja kisailmoja.

Taas oli maanantaina treenit ja anna ja alessa pitivät. Tässä vaan taas musiti pelaa kun päivitykset tulevat kuusi päivää myöhässä :'D

Mutta sen muistan että nämä treenit menivät järisyttävän hyvin :D Ainakin ite olin tyytyväinen tohon pörvelöön. Vauhti pysy pitkin treenejä aika samana, aikas reippaana, kaippa sitä sitten itsekkin juoksin. Alun verkkarata oli jees, ja pieni putki hyppy kieputus, ei nyt suuri kieputus mutta pieni meni todella mallikkaasti. Käännökset oli heti ekalla yrittämällä tiukat, mutta vielä kun takaakierrolla vaihdoin oman säädön twistiksi (?) ja pääsin järkevämmin pois koiran tieltä, meni vielä paremmin.
Muiden kieputellessa testailin Roosalla tuota ihanaa ongelmaa, rengasta. Ihan jees se nykyään menee, sivut kyllä houkuttelee. Etenkin jos en oo edelle päässyt kun renkaasta pujahdellaa läpi. Vois namialustalla tai vastaavalla varmaan vahvistella. Aika näyttää.
Sitten taas radalle, aika simppeli mutta oli sielläkin pieni hämyeste rypäs päädyssä. Roosa kuunteli taas hyvin, irtoskin jopa vähän putkeen ja vaikka itellä oli vähän niin näin ohjaaminen yhden hypyn kanssa niin meni oikein. Kepeille haki väärin, piti ohjata taas paremmin. Mutta Roosasta on paaaaljon kivempi kiertää sieltä takaa, paljon enemmän tuntuu sieltä kehuja saavan. Varmistukseen siis tämäkin.

Roosa ilmoitettiin ensimmäiseen viralliseen starttiinsa 28.2 :'D Jännittää ja aika saamaristi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti