sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Kato äiti, ilman käsiä!

Pitäis ehkä joskus ottaa kuvia Wilmastakin eikä vaan kaivaa arkistojen kätköjä hiki päässä..

Heihei laiskottelu ja treenitauko! Torstaina nimittäin päästiin pitkästä aikaa asian ytimeen eli treenien äärelle Wilman kanssa. Alessa kehittikin meille vähän mietittävää. Eipäs puhuta tai huidota tällä kertaa.

Ensimmäinen rata oli varsin simppeli ja ensin rata piti ilman käskyjä (kontakteja lukuunottamatta) suorittaa. Epäilin Wiin putkia ja takaakiertoja, mutta hyvinhän se meni. Seuraavassa meiltä vietiin kädet ja ajattelin putkien taas olevan se kompastuskivi. Vaan eipäs ollut, vaan talvilomalaisina selvittiin tästäkin yllätyksellisen hyvin. Taidan sittenkin joskus osata käyttää jalkoja? Ainakin sillon kun ei keskitytä huuteluun ja käsiin.

Toinen rata olikin väkkärämpi tapaus useampine takaakiertoineen ja löytyi sieltä putken pään ohivientikin. Ensimmäisellä putki imaisi pienen folkin sisuksiinsa niin ihan sujahtamalla ja onnistuin unohtamaan radankin. Valssi ilman käsiä ei siis ollut se simppelein. Wilma kuitenkin tarttui parin kerran jälkeen hienosti ohjaukseen ja seuraava tenkkapoo saatiin takaakierron ja siivekkeen ympäri pyöräytyksen kanssa. Siinä sitä väännettiin yhtä takaakiertoa ilman käsiä ties kuinka monen pikkuaskeleen kanssa. Lopulta saatiin onnistumaan se ja takaaleikkaus renkaalle (!!) varsin onnistuneesti.

Huisit treenit! Wilpertti yllätti kyllä hirmusesti ja yllätin kyllä itsenikin. Tekisi mieli kokeilla samaa kädetöntä ja sanatonta ohjausta Roosallekkin. Etenkin kun se vie varmaan tiistaina meikäläistä taas kuin pässiä narussa. Asennetta Ira asennetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti