keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Olipa kerran vuonna 2012 joulukuinen messari.

Joka yllätti kokonaisuutena niin mielettömästi. Kuinka voikaan olla ihana näyttely ja ihanat ihmiset? Kaksi näyttelyä jos muuten ollaan tarkkoja.

Lauantai alkoi aamuruuhkalla ja raahaamisella. Eddie saatiin kyytiin matkan varrelta, mutta kiitos Telman juoksut ja tavaramäärä saatiin raahata tavaraa parkkihallista kehälle kahdesti. Onneksi varattiin hyvin aikaa, sillä hetken sai hengähtää ennen suuntaamista sealyhaminterrierikehälle moikkaamaan uutta tuttavuutta Simoa. Viralliselta nimeltään tämä herttainen junnupoika on Attention It's Attimo Of Cesky Dream's ja kehien päällekkäisyyksien vuoksi sain mahdollisuuden esittää nuorten herran rotukehässä. Kiitos mahdollisuudesta Tiina! Tuomarina Maja Korosec, Slovenia.

Treenien ja turkkikikkojen jälkeen siirryttiin kehän laidalle, jonne ei ollut pöydillä asiaa, joten hoidettiin turkkijutut lattiatasossa. Vähän taisi ylitse pursuava energia siinä vaiheessa mun onneksi purkautua, koska kehässä pieni mies käyttäytyi niin hienosti ja saatoin itsekin vähän hengähtää. Simo vielä otti ja kiskaisi tulokset JUN-ERI JUK1 HeJW-12 SA PU1 HeW-12 SERT ROP ♥
Oli huikeaa päästä esittämään Simo ja toivottavasti vaaleaan terrieriin törmäilen vielä tulevaisuudessa :)

Seuraavaksi taas folkkikehälle, jossa odottivat Eddie ja Telma kehään pääsyään. Siistittiin siinä turkkeja ja turistiin perinteisiä ennen Eddien kehäilyä. Tuomarina Harry Tast, Suomi. Eddie kulki varsin mainiosti, vähän köhnäilyä liikkeessä, mutta voi vietävä kuinka hyvin ukko oli pöydällä! Tulokseksi napsahti NUO-EH NUK1 ja Tast kommentoi vielä suullisesti Eddien olevan vielä "nulikkaiässä". Tämän viikonlopun jälkeen E jääkin tauolle näyttelöimästä, katsotaan miten nuorimies jatkaa kehittymistään.

Urosten jälkeen kehään tupsahti Telma, joka olikin varsin flegmaattinen versio totutusta "Mä kiskon hihnaa ja huuurr kun on kivaa ja JEE nää kattoo mua ja hei sul on hiiri! Hiiri hiiri hiiri, mennäään!!"-neidistä. Juoksut teki tehtävänsä. Tohelo-Telmaan tottuneena tollanen rauhallisuus pisti hämmentämään ja päädyinkin välillä polvilleni esittämään tota siiseliä käsistä kun ryhtiä ei muuten tullut. Pöydällä Teps esiintyi varsin totutusti ja Tastin kommentti hyvin asettuneista lavoista sai hyvän mielen pintaan. Liikkeelle nypättävä Telma yllätti muutenkin tuloksella NUO-ERI NUK2 SA! Nuorten luokan voiton nappasi päivän ROP-koira, joten kyllä neiti muikeasti suoriutui ♥ Laitetaas vaihteeksi arvostelukin:

"Hyvin kehittynyt, tasap. 21kk narttu, rintakehä tarvitsee syvyyttä, hyvä kallon leveys, kaunis kaula, pitkät viistot olkavarret, voimakas takaosa, erinomainen kaksinkertainen turkki, liikkeessä kyynärpäät ulkokierteiset ja häntä painuu selälle."

Jäätiin vielä katsahtamaan ryhmiä ennen hotellille siirtymistä. Siellä sitten odottikin kasoittain cheerleadereitä, huoneesta karannut tiibetinmastiffi ja väärät ruoka-annokset. Mahtava päivä kuitenkin ja uni maittoi ♥

© Katriina Mäenpää
Sunnuntai alkoi samanmoisella ruuhkalla, mutta kamoja tarvitsi onneksi tuoda vain kerran. Kehän laidalla parkkeerattiin Kirsin ja Jaanan viereen ja siinähän se päivä sujuvasti vierähtikin. Shoppaillessa mukaan tarttui lähinnä "3 kympillä" tyyppisiä lelutyrkkyjä. Vähän pentuleluja ja muita pehmo-otuksia. Lisäksi vadelmalehtitabletteja valeraskauksia silmällä pitäen. Roosan juoksuun ei ehditty testata, joten kattellaan koska saadaan kokeiltua.

Eddie meni ensin tuomarina Adrew Westwood, Iso-Britannia. Tällä kertaa poika liikkui reippaammin, mutta pöydällä vähän vedettiin hölmöillen. Tuloksena lähes toisinto edellisestä päivästä NUO-EH NUK2, sillä toinen nuorten luokan uros sai erinomaisen.

Instagram-täytettä Telman tapaan.
Tulppanen oli samanlainen "yhyy ei huvita, haluan häkkiin"-innostuksella varusteltu kuin edellisenäkin päivänä, joten niiden epätoivoisten vapaana seisoskelu yritysten jälkeen rojahtelin taas polvilleni. Nuorten luokassa tuomari Westwood herätti vain vähän hilpeyttä, kun meitä edeltävän nartun kohdalla hän lähti arvostelua kirjoittamatta ja antamatta laatuarvosanaa takaisin pöydälle ja alkoi Telman päätä ja etuosaa tutkia. Nartun kanssa ehdittiin jo pois tuomarin pöydän edestä kunnes tilanne valaistui myös itse tuomarille ja homma suoritettiin loppuun. "I thought I was in England for a while", kuului perustelu kun Telmaa tultiin uudestaan kokeilemaan. Neidit muistuttivat kotimaasta :D Tepander uusi lauantaisen tuloksensa NUO-ERI NUK2 SA ja olen niin vallan tyytyväinen ♥

"Excellent head type. Good front. Could have a little more neck. Good in back. Nice rib. Short. Tailset excellent. Angulations behing good. Could have better movement behind, front ok. Nice type."

Folkkikehällä tuli sitten mussutettua tiramisut ja kahvia ihan urakalla, mutta piankos sitä suunnattiin Junior Handler-finaalia katsastamaan äidin, Sadun ja Kassun kanssa. Aivan mahtava finaali ja mahtavat tulokset ♥ Onnea vielä kaikille! ♥♥

© Sonja Kaartinen
Finaalin jälkeen sitä vähän haaveili kotiin lähdöstä, mutta pitihän sitä isoon kehään mennä kun mahdollisuuden sai, kun pääsin Kirsiä auttamaan Heilurihännän ryhmään. Hihnan päässä aina yhtä onnellinen Alice ♥ Kiitos Kirsi kun sain tulla auttelemaan, nyt on päästy piipahtamaan Voittajan isossa kehässä :)

Kiitos kaikille mahtavasta viikonlopusta! Meillä onkin nyt sitten pikkunen näyttelytauko ihan nyt olosuhteidenkin pakosta kun niitä näyttelyitä ei vain ole. Piipahdetaan me parissa "kylän pahasessa" tuon Tepanderin kanssa :) Ja kai tässä pitäisi alkaa kokoomaan mennyttä vuotta yhteen postaukseen vielä loman aikana. Huhhuh, ajatuskin hirvittää, kun muilla on niin hienoja postauksia aiheeseen liittyen ollut..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti