keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Repaleista ihoa, hellettä ja pieni agipiisami



Nyt reipastuin ja kirjoitan treeneistä jälleen ja vielä videon kera! Joko uusi ulkoasu tekee ihmeitä, tai sitten musta saa ihan tosissaan olla ylpeä (: Kertoilun aiheena siis Wilman treenit Alessan valvovan silmän alla keskiviikkona 28.6.

Treenit oli mukavat, vaikka aluksi hirvitti nuo juoksuosuudet, koska pari päivää aiemmin toiset kengät olivat hinkanneet ihon rikki molemmista jaloista, kantapään yläpuolelta. Ja tuli siinä treeneihin lähtissä huomattua, että noi lenkkarit loppuvat juuri tähän hiertävään kohtaan. Hetki siinä venskalttiinkin sukkien kanssa, eikä sitä alkutreenien irvistelyn jälkeen paljoa huomannutkaan, kun huomio kääntyi enemmänkin tohon treenaamiseen.


Radalla ideana oli lähteä koiran kanssa, tehdä (kummallinen) takaaleikkaus hyppysuoralle, leijeröidä putken luona oleva hyppy ja olla ennen koiraa erään Alessan piirtämän viivan yli.

Alun takaaleikkaus oli yhtä pönötystä, mutta koskaan Wilman meno ei siihen tyssännyt, ja homma petraantui joka radalla. Videolla näkyykin aina passelisti ero meidän ensimmäisen ja tuon treenipätkän viimeisen suorituksen välillä. Noiden jälkeen tehtiin meinan taas lisätreeniä, mutta siellä ei ottanut taaskaan leijeröintiä edeltävän putken ohjaukset onnistuakseen.

Putken jälkeisen kutos hypyn eteen kaavailin siis ensin valssia, ja olisin siinä varman onnistunutkin toisella kerralla, mutta tuo Alessan vinkkaama ohjaustapa kiinnosti, koska olo on taas ollut niin kaavoihin kangistunut. Ja sehän toimi! Lämpötila tuntui vielä laskevan Wilpertin menohaluja, niin se että itse liikun enemmän teki ihan hyvää. Lisäksi kaarteet oli niin pienet jokaisella yrittämällä, joten pitää olla ylpeä. Leijeröinnit eivät oikein alkuun sujuneet, joten kävin kutsumaan edempää, sitten onnistui.


13 ja 14 hyppyjen välissä valssi toimi näpsästi ja likka kääntyi tosi mainiosti. Mutta hyi ohjasin rumasti 15 putkeen, oikein huidoin, onneksi sitä ei näy videolla :D Loppusuoralla ei ongelmaa, W haki huiman hienosti eri linjoilla olevat hypyt! Luottamus tohon koiraan vaan kasvaa. Ehkä oli jo aikakin.


Lopussa tehtiin vielä namikupilla suoraa ja juostiin täten kilpaa koirien kanssa. Eihän sitä pitänytkään lähteä kuin 8 metriä, Wilman perästä, jotta se voitti :D Kiitos vaan Alessa (;


Mutta huimat reenit ja huimat suoritukset pikkupirpanalta näillä helteillä! Nuortenagileirikin loppui, täten myös minun ei kovin työltä tuntuva kesätyö. Siellä oli huikeata, vielä kun tuomaroittin möllit keskiviikkona :D ei ehkä kovin ammattilaismaista tuomarointia, mutta kivaa kuitenkin! Mutta olishan se voinu vielä jatkua..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti