lauantai 2. heinäkuuta 2011

Jopa hiostaa - ja vielä lämpenee



Huhhuh, oli meilläkin sää korkata Roosan agireenit nyt juoksujen jälkeen! Mauton mittari näytti kevyesti 32°C ja mehän mennään treenimään Eteläpuistoon Alessan ja Saran kanssa :D Onneksi kentälle tuuli välillä, järven vieressä kun oltiin ja kesken treenejäkin saattoi käydä kastamassa ja juottamassa koiran. Osaan kuvitella mikä helleloukku Niihama on tällä kelillä.. Ja ne hyttysetkin vielä.


Alessa ei ottanut kelpiepoikiaan mukaan ja perimmäisenä tarkotuksena oli ottaa Fasun kanssa keppejä, joska Sarakin on starttaamassa ensi viikon iltakisoissa. Niimpä rakenneltiin parista putkesta, muutamasta 15cm rimalla varustetusta hypystä, kepeistä ja A:sta tunniksi ohjelmaa. Roosa toimi todella vikkelästi! Intoa riitti helteestä huolimatta ja putkiin irrottiin hyvin, sillä myös hypyn leijeröinnit onnistu mallikkaasti.
Lisäksi A:n kontaktit toimivat, taisi tulla kaksi läpijuoksua.. Alkuun kontaktit olivat myös aika hitaita, R taisi varmistella paikkaa, mutta loppuun tehdyt yksittäiset kontaktit oli tosi jees! Vetokin oli niin kova A:lle, ettei takaaleikkauksetkaan tuottaneet mitään ongelmaa, happy with that.
Kepit meni kanssa hyvin, yksi väärä alotus, koska ohjasin tooodella löysästi. Kerran jätti pujottelun kesken, koska potkasin se verran suurta kiveä, että Röhväle luuli sen olevan ruokaa. Pitää muistaa toi kisatilanteessa. Lopussa kesti hyvin irtoomista ja ehdin ihan hyvin valssaamaan ja ottamaan koiran toiseen käteen (vaikka se putki oli silti paljon mieluisampi vaihtoehto).
Loppuun vielä namikuppisuoraa, hyppy hyppy putki, ja hyppy putki putki.Ja Roosan perässähän en pysy noissa tilanteissa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti