tiistai 10. tammikuuta 2012

"Maalari" maalasi taulua, harmaata ja ruskeeta.

Ihan ekat koiraelukkamaalaukset ikinä.
Iines, Roosa ja Telma
Luvassa pelkkää maalaussepostusta.
Jotkut facebookin syövereissä kavereihin tai muuten vaan kaverin kaverina albumeihini eksyneet ihmiset ovat saattaneet törmätä noihin mun maalaimiin koiraelukoihin ja muihin härpätyksiin. Tauluja on oman kolmikon ikuistuksen lisäksi tullut tehtyä nyt myös parit tilaustyöt, oman innostumisen ja pienen taskurahan houkuttelemana. Homman idea lähti lukion ykkösellä, kun kuviksen kakkoskurssilla tehtiin Andy Warhollin innoittamana pelkistettyjä maalauksia kasvoista, jolloin testailtiin vähän värien vaikutusta toisiinsa. Työn jäljen simppeliys ja yksinkertaisuus viehätti ja päätin lopputyöksi tehdä triptyykin omista elukoista. Päänsärkyä aiheutti tota tehdessä erisävyisten mustien lisäksi Telman kuva. Pienen elukan otos saisi kyllä kiristelemään hampaita ja sivellin oli vähällä lentää seinään.
Tilaustyö Eddiestä Ellalle.
Ensimmäinen tilaus tuli sitten Ellalta, eli Telman veikan kotijoukoilta. Taulusta löytyykin juuri kyseinen Eddie herra. Hirmuisen tarkkaa työtä teinkin tän kanssa, näin jälkikäteen ihan hirvittää. Pohjamaali tuotti päänvaivaa kun vahingossa metallinkiiltoiseen (ei ollut mitään tietoa että omat akryylit kiiltäisi noin paljon) maalipintaan ei tarttunut oikein mikään tussi.

Kokoa tuolla taululla oli 25x25 eli se oli pienenpi kuin omista koirista tehdyt taulut. (Joiden koko näin ohimennen mainittuna 30x30)
Työ matkusti viime vuoden Terri-Eristä Ellan seinälle. Eivätkä muuten nuo siniset roiskeet vahingossa ole tulleet minkään onnettomuuden seurauksena, ihan tarkoituksella ovat antamassa väriä (;

Toinen tilaustyö: lk. kääpiömäyräkoira Tempi
Toisena tilaustyönä oli lyhytkarvaisen kääpiömäyräkoira Tempin ikuistaminen kankaalle. Työtä oli mahtava tehdä. vaikka pari kohtaa eivät heti ensisilaukselta asettuneetkaan paikalleen. Mitat pohjalla on 40x80 ja sekin on maalattu yllätys yllätys akryyleillä. (:

40x40 pohjille tehdyt tilaustyö jenkit.
Vimeisin tilaustyösettini oli ennen joulua tehdyt jenkit, jotka lähtivät Hennalle ja jatkoivat siitä matkaansa joululahjoiksi. Näistä mä tykkään todella! Tummansävyisen korvanalue aiheutti jälleen pohdittavaa, mutta tylsiähän nää maalaushommat olisivat, jos kaikki menisi kuin vettä vaan (;

Tälläinen offtopic harppaus tähän väliin, mutta tahtoisin kuulla mielipiteitä :) nyt taas maalaussormet suhisee, kun tekisi niin mieli päästä tekemään. Onneksi kuviksen kurssi starttasi niin sitä pääsee jotakin puuhaamaan. Ja tilaustöinä näitä teen, joten jos on kiinnostusta niin voi meilata ira[ät]karloon.fi :)

8 kommenttia:

  1. "Eivätkä muuten nuo siniset roiskeet vahingossa ole tulleet minkään onnettomuuden seurauksena, ihan tarkoituksella ovat antamassa väriä (;"

    hahahah! :D

    On ne vaan kyllä niin hienoja!, ties vaikka tuottaisin sulle pian lisää päänvaivaa, kunhan vaan osaisin päättää mistä kuvasta ;) kattellaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ella!
      Etkä sä mitään päänvaivaa tuottaisi, noita on kiva tehdä kaiken sen muun koulussa töhertelyn ohessa :D Ei niitä muuten tekisi tilauksiksi asti ;)

      Poista
  2. Oot sä Ira vaan taitava. Erityisesri Rutun ja Eddien kuvat sai aikaan sellaisen ihkutus reagtion ettäh <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiii, kiitos taas Nea kommentoinnista (: Ja hienoa kuulla että taulut miellyttää! Itekkin tykkään hirmuisesti tuosta Eddien taulusta, samoin kuin Roosasta, vaikka sitä on alkanut noita alkupään juttuja katsomaan kokoajan vaan kriittisemmin :)

      Poista
  3. Ensimmäistä kertaa eksyin blogiin ja heti pakko kommentoida: onpa hienoja maalauksia!

    VastaaPoista