lauantai 21. huhtikuuta 2012

Koira joka ulvoo joutsenille.

We The Kings - Say You Like Me

Säällä on jotain vastaan mun kesäfiilistä, eli kuunnellaan kesäbiisejä ja hymyillään kun tyhmät tuolla loskassa harmaassa. Polo, jossa muuten nyt on kesärenkaat alla, eli parempi ettei tule enää yhtä ainutta takatalvea, on saanut tilanteet näyttään varsin paljon mukavammilta.

Kuten senkin että Lempäälän Best In-areenalle matka kestää enään 20min entisen 45minuutin sijasta. Helpottaa yövuoronkin kestäminen kummasti, etenkin kun noilla motareilla vielä ajetaankin sitä 100km/h eikä semmosta hissuttelua niinkun tolla mun "koulutiellä".

Viime torstaina taas treenattiin Roosan kanssa. Rouva on hierottu nyt kahteen otteeseen ns. jumikisojen jälkeen ja kyllä nyt kuljettiin taas paljon paremmin. Muurin palikat lensi kertaalleen kun ohjaus vähän hajoili ja suunta oli hukassa, rima tipahti oletettavasti samasta syystä. Persjättöön kerkisin kivasti paikassa jossa epäilin tulevan kiire, haltuunoton kanssa joutu vaan käyttään ääntä. "Tässä"-sanakin on valitettavan tiheeseen päätyny mun sanavarastoon taas, ja samalla kehuminen taas vähän jääny. Ohjaajan päässä pitää kääntää nappuloita toiseen suuntaan.

Lisäksi äiti laittoi tällä viikolla varsin mukavaa tilapäivitystä lärvikirjaan, nimittäin Roosalle varailtiin luonnetesti! Plikka testautuu siis 20.5 Ylöjärvellä, ja nyt tässä sitten on pohdittu kumpi siellä hihnan päässä on, meikäläinen varmaan. Jänskättää! Sen nyt osaan sanoa että leikkimään neiti ei lähde, mutta sen näkee sitten siellä :D Huhhuh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti