maanantai 2. huhtikuuta 2012

Terve takatalvi..


Takatalvi iski viime yönä ja tää on ihan hirveetä. Aamuyöstä asti varmaan satanut lunta, vieläkin jatkuu. Alkujärkytys nyt ehkä oli se että kengät täytty lumesta jo aamulla tarpoessa Pololle, mutta kun koko koulupäivän näkyi ikkunasta sen sortin pyrytystä, ettei meinannu Tampere-taloa erottaa sen takaa. Ja tosiaa, sitä tulee vaan lisää..

Koirien kanssa lenkkikin oli yhtä kengurunloikkaa. Jokainen luppakorva tuntui vuorollaan painavan etunenässä, Telma nyt enimmäkseen mutta Iineskin vaivautui, Roosa taas hoiti hankalimmat paikat. Jalkakäytäviä ei oltu aurattu (ei näköjään vieläkään ole aura-auto piipahtanut) ja lunta jatkuvasti koiria lähes selkään asti, metikössä oli ylikin. Pienen ylämäen kohdallahan sieltä hangesta löytyi pieni punainen kasa kun Tepa ja Röö pomppi yhtäaikaa ylöspäin. Oli kyllä eniten kannustusta kaivannut lenkki sitten aikoihin..


Toivottavasti tää tästä nyt helpottais. Huomenna tulee kai vielä lisää lunta. Jos hiljennytään niin ollaan varmaan vaan hukuttu tai muutettu igluun.
Talvi on ihan jees sillon kun se tulee sille varatulle paikalle. Eli terve takatalvi ja palaappa takasin sinne mistä tulit. En millään tahtois valkoista vappua, vaikka pääsiäinen valkoinen oiski.

Ed Sheeran - The City
yritetäänpä piristäytyä musiikin voimin edes.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti