lauantai 28. huhtikuuta 2012

No en ois tahtonukkaan.

nutipää.
San Cisco - Awkward

Lähteä Lahteen meinaan! Muuten vaan kattelen otsa rypyssä kaikkien Lahtipäivityksiä ja tahtoisin päräyttää Polon käyntiin, kurvasta sora rohisten motarille ja hurauttaa näyttelypaikalle. Enhän mä nyt näyttelyihin..

Tällä viikolla treenailtiin tän kevään osalta viimeiset treenit sisällä, ens viikolla Eteläpuisto kutsuu. Mikäs sen selkeempi merkki keväästä ja kesästä ♥ Samoin ollaan pongattu jo leskenlehtiä, västäräkki ja Valion jätskikioskeja! Ne tuli aamulla vastaan rekan lavalla kun ajelin kouluun, joten eiköhän tässä olla jo voiton puolella, jos mietitään kesää.

Wilman treenit oli varsin hämmentävät. Kepit meni mahtavasti, melkein olivat pystyssä jo! Pitää siis hipsiä vielä hallille treenaamaan loppuun, niin jospa saataisiin kepit ratatreenikuntoon kesälle. Muuten olikin sitten kummaa menoa. W vieroksu tosi paljon putkia, varoi puomia (luultavasti alastulon kolinan takia. Kun kannattimen laittoi kunnolla, kolina loppui, huono juttu et varominen jatkui), A-lle ei kiivennyt, eikä vauhti ollut sitä luokkaa mitä yleensä ihan minimissä olevilla rimoilla. Kaiken lisäks oli ittelläkin pallo hukassa. Kattellaan miltä näyttää ens viikolla.

Roosan treenit menivät näppärästi koiran osalta! Puomin alastulos on muuttunu vähän tahmeiksi, mutta positiivisia yllätyksiä tuli. Roo kesti yllättävän näpsäkästi toistoja, lähti takaaleikkaukseen ja kepitteli varmasti. Oma muistini teki kepposia radalla missä junnattiin yhdessä kohtaa melkoisen pitkään, eikä ohjaus tarttunut päähän sitten millään. Positiivista tässä junnauksessa kuitenkin oli se, että nyt Roon ohjaaminen pituuden jälkeiseen tiukkaan käännökseen varmistui. En saa yhtään antaa kääntävää vihjettä tai hyppy lyhentyy ja palikka lentää.
Loppuun etupalkalla A:ta ja puomia, keppejä muutenvaan superkanapalkalla, Roo rakastui ♥ Kepitti ripeesti ja antoi edetä, tykkään!

Nyt kuitenkin vappu koirien kanssa. Aamu alkoi aikaiseen kun heitin äidin ja isäpuolen lentokentälle ja tiistaina taisi olla heillä tulo takasin. Eli mun vappu on 24h koiran hoitoa, kera skumppapullon.
Rentoa vappua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti