torstai 20. syyskuuta 2012

Sunnuntaita parempi lauantai.

Pitkästä aikaa kisoihin, ja oli kyllä huisi päivä! Kartturina B-radan hypäri tuntui ratiksessakin jo mukavalta, vaikka päätetty takaaleikkaus kepeille hirvitti jossain määrin. Onhan se treeneissä onnistunut useesti, mutta kisatilanne on aina eri. Samoin muurin sijoitus jäi mietityttään, mutta päätin vaan juosta pitkäksi, siitä huolimatta että edessä siintävä valssi tulisi olemaan vähintäänkin mielenkiintoinen.
Radalla fiilis oli myös hyvä. Lähdössä R oli melkoisesti hajujen pauloissa, mutta lähti kyllä mukaan hyvin. Rimat oli 30cm mikä tietysti näkyi taas vähän etenemisessä, mutta pituuteen ei koskettu, eikä muuri tullut alas. Sen sijaan muurilla oli haju (jälkeenpäin verkassa sain selville toiselta radalta olleelta, että muurin takana oli ollut nameja. Ei siis yllätä että hajumarsu oli siellä heti tonkimassa.. :D ) minkä kanssa tapettiin sitten aikaa. Loppurata taas ihan nappiin, ei ongelmia takaaleikkauksen kanssa! Videolta tajusin, että lähellä on ollut pienenmoinen jyrääminen, mutta eipäs tapahtunutkaan. Loppufiilis tästä radasta oli huippu, kannatti luottaa Röövään ♥

A-radan hypäri tuntui myös kivalta 15 minuutin (jep. viidentoista minuutin) ratiksen aikana. Mietintää aiheutti muurin linjaus taas, mutta onneksi sitä pystyi taas vähän pyöristämään ja venyttämään. Pussia ei oltu menty aikoihin, mutta en uskonut sen tuovan ongelmaa. Keinun jälkeinen ohjausviritelmä muodostui varsin pian persjätöksi, eikä loppuradassakaan ollut keppien jälkeen kuin putki ja pari hyppyä, joissa ei ollut mitään ongelmaa. Hyvä fiilis oli radalle lähtiessä!
Hitaan A:n jälkeen meno parani huomattavasti ja puomille oli hyvät vauhdit alla. Meno oli nättiä renkaalle asti, jossa neiti hyppäsi sivusta. Palattiin takaisin ja korjattiin ja jatkettiin rata kunnialla loppuun. Harmittaa vähän kun ei tullut videolle loppua, mutta eipä siinä mitään hirveen huikeeta skipattu.

Ja mä ainakin tykkään tosta kuinka Roosan ego (vaiko tuuli?) puskee pussin koiran edeltä auki. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti