sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Takaisin ruotuun kokelas!



"Tässä nyt on ollut vähän kaikenmoista"- tai "tuli pari muuttujaa"- selitykset taitaa olla ihan paikallaan. Päätin nyt olla editoimatta sen koommin noita meidän sunnuntain videoita. Tiivistettynä: vedettiin kankitulokset molemmilta radoilta, kun R alkoi haukkumaan tuomaria ja veti radat sitten läpi silmät selässä. Jotain kertoo se, että otus hidasti kävelyvauhtiin jälkimmäisenä olleella agiradalla. Roo ei tykkää lippalakkipäisistä miestuomareista, jtoka sen mielestä tiputtelee muurinpalikoita (Syy kun ei tietenkään ole rouvassa itsessään tai eteenpäin viemättömässä ohjauksessa.)

Rutun kanssa käytiin kunnolla metsälenkkeilemässä tossa 22. päivä, kun lähdin vähän haukkaan happea kameran ja muorin kanssa Iineksen avautumisvaiheen aikana. Mun oli parempi pysyä poissa häiritsemästä, eikä synnytys siinä vaiheessa niin pitkällä, että pitäisi olla valmiina kahden ihmisen voimin valvomassa.

Epäonnistunut kuva-arvoitus.
Mutta niinhän siinä kävi, että 22. päivä maailmaan tupsahti Iineksen lapsoset ♥ Iines on selvästi jo päättänyt päivämäärän, sillä myös Telma ja Eddie "näkivät" päivänvalon 22. päivä. Tuo epäonnistunut kuva-arvoitus kenties antaa käsityksen meidän marakattien lukumäärästä. Kaikista ihaninta tässä on kuitenkin kertoa se, että kaikki synnytyksessä meni hyvin ♥ Viimeiset kaksi pentujen syntymispäivitystä ovat kuitenkin käsittäneet niitä inhottavia kotiutusohjeita. Nyt voidaan vain ihailla superäiti Iinestä!


Mutta nyt meidän laatikossa pulskistuu neljä prinsessaa, kaksi punaista ja kaksi bläkkäriä. Synnytys sujui hienosti, Iines hoisi kaiken aivan itse, paitsi viimeisen kanssa äiti joutui ihan vähän auttamaan. Plikat ovat kyllä oikein reippaita tapauksia jok'ikinen ♥ Aika vaan viilettää niin hirveän nopsaan, tytöt kasvaa ihan silmissä. Ensi viikolla alkavat simmutkin aukeilla. Tää menee jo ihan lässytykseks ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti