tiistai 6. huhtikuuta 2010

ATT:n Agilitykilpailut Liedolla 5.4 + videot !

Pääsiäisloman viimeisenä aamuna kellon soidessa 5.15, tuli kyllä ajateltua onko tääkin nyt ihan tervettä. Roosan kanssa majoituttiin isälläni lauantaista eteenpäin, Liedon kisojen takia, hän kun suostu sinne heittämään. Eipä siinä muu auttanut kun kampeutua lenkille, pienelle semmoiselle tosin, mutta jo siinä tepsuttelussa Roosa iski liinat kiinni neljästi. Lupaava kisa-aamu.
Kuudelta otettiin Jossu ja Honey ja Saara ja Zanja kyytiin ja jatkettiin matkaa kohti Lietoa. Parin tunnin ajomatkan jälkeen saavuttiin perille. Heti kahdeksalta porukkaa ei ollut paljoa paikalla. Nopeasti siis päästiin koirat ilmoittamaan. Numero 20 mukaan ja menoksi.

A-radan tuomaroi Marjo Heino. Radan pituus ei tietystikään jäänyt mieleen, mutta ihanneaika oli 48s ja etenemisnopeus 3.0m/s. Rataan tutustumisessa jäi mieltä painamaan pari kohtaa. Siinä koetin vähän muiden ohjaamisia tihrustaa, jos jotain itsellekin sopivaa ilmaantuisi, ja monien käyttämäksi valssiksi sen alkuperäisen takaakierron muutinkin. Kiirehän siinä tuli, mutta kerrankin niin :D
Radalta jäi kokonaisuudessa tosi hyvä fiilis, kauhistusvalssi (moni koirakko siihen sotkeentui, nopeampia koiria) onnistui, kontaktit meni, putkeen sain heitettyä. Vauhtiakin oli tappijalaksi kivasti :D Ja keinu oli tosi nätti Roosaksi, tuli yllättävän eteen, ei nyt kontaktille asti, mutta mukava se oli silti.
Ja sieltä napsahti nollavoitto! Eli samalla Roosa nappasi ensimmäisen LUVAnsa. Tulos: -3.22. Kukaan muu luokassa ei tehnytkään nollaa. Oli kyllä mahtava olo kun tuli radalta, teki mieli vain kiljua ja nauraa kilpaa :D Kai siinä tuli ilosta itkettyä. (Eikä onnesta oksennettua, kuin Jossu uhkasi jossain vaiheessa päivää). (:
VIDEO RADASTA!

B-rata oli myös Marjo Heinon tuomaroima. Radan pituus aavistuksen lyhyempi kuin edellisen, ihanneaika 47s, etenemisvauhti sama 3,0m/s. Puomin jälkeinen paikka jäi mietityttämään rataan tutustumisen jälkeen.
Radalla Roosa kulki taas todella näppärästi. Ensin napsahti kielto putkelta. Omamoka, olisin hyvin voinut valssata A:n edessä ja heittää helpommalta puolelta putkeen. Kielto oli siis todella nopea pyörähdys siinä putken edessä. Putkelta vaihdoin heti puolen puomin toiselle puolen. Taas olisin voinut leikata koiran ollessa kontaktilla :D No, kroppa ei kääntynyt tarpeeksi puomin jälkeiselle hypylle ja Roosa juoksi ohi. Meinasi takaisin hypätä väärältä puolelta, mutta löytyi se oikea puoli kuitenkin. Mutta ylpeä tästäkin radasta, vauhti oli kiva ja kepeille haki hyvin kun en itse säheltänyt siinä mitään.
Tulos 12.97 ja sillä sijoituttiin 6.
VIDEO RADASTA!

C-radalla tuomari vaihtui Henri Luomalaan. Ihanneaika 32s. Rata oli simppeli, silti tein siinä niin paljon turha juttuja. Ajattelin taas monimutkaisesti. Ratapiirros löytyy tämän linkin takaa.
Rata meni todella näppärästi koiran osalta. Lähti hyvin 8 putkeen ja meni suuremmitta kaarteitta 9-10 kohdan.
Ja sitten tämä moka :D Joku käsittämätön "katson ettei se mene kepeille"-tuntuma tuli ja valssasin A:lla ja heitin Roosan siis ns. ulkokautta putkeen. Kiepahdushan siitä tuli. Kepeille haki ensin kolmanteen väliin (oikealta puolelta kuitenkin), sitten toiseen väliin ja siitä HYL.
VIDEO RADASTA! 
Ah, niin nättiä kun meinaan kuristaa koiran tuossa lähdössä. Pitikin hyrräytellä, meni ketju ihan solmuun.


Tyytyväinen olen Roosaan. Koko päivän jaksoi painella, tosin nyt näkyy että eilinen päivä oli rankka, nukkunut koko päivän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti