maanantai 19. huhtikuuta 2010

undulaatti ja räksä agilitya.

Tänään ehkä tokavikat treenit navetalla, ja sitten kesäkausi ja kenttä kutsuu! Oijoi, kelpaisi jo puolet lyhyempi ajomatka. (((:
Tänään Annika oli pitämässä treenejä, ensin jotain yksinkertaista duunailua ja me meistä melkein myöhästyneistä otuksista nelijalkainen osapuoli osoitti kummia menohaluja. Huuto ja vastaan laittaminen kokoajan päällä, mutta se hyvä puoli että irtosi näppärästi, ainakin putkiin. Se huono että kontaktit roiskahti puomilla. A:n otti kanssa kuulemma tosi korkealta, että sitäkin sitten vähän tarkkailtiin. Kepit haki tässä vaiheessa treenejä nätisti, kunhan vaan neidin yli sai äänensä kuuluviin ja käskyn korviin asti. Kuten siis otsikosta huomaa, äänialat oli laajasti edustettuna niin koiralla kuin ohjaajallakin.
Etenkin toisella radalla. Annika taikoi jotain vähän kinkkisempää alun helpon jälkeen, mikä siis ihan oikein, sai taas nähdä vähän millä mielellä kisoihin. Ensimmäinen pulmakohta oli A:lta putkeen, joka oli siis suora ja todella lähellä putkea, ensin laitoin sinne vaan työntämällä, ohjeistuksen jälkeen sylkkärin kautta. Enpä ainakaan tallannut undulaattia. Seuraavana, miten saada Roosa pois ihanalta putken suulta näkyvältä hypyltä toiselle, jonka jälkeen jotain valssailtiin ja sitten eipäs mentykään taas ihanalle, suoraan edessä olevalle puomille vaan kepeille. Tässä neiti oli suuresti järkyttynyt ja keppien haku aika komeasti usein päin mäntyjä. Mutta tuli annettua myös turhan paljon tilaa, ja taisi olla terrillä vähän suunta hakusessa senkin takia. Muuten kepit meni tänään näppärästi, vikat välit ja kaikki. Sitten taas heiteltiin putkeen, puomille ja palkat kontaktilla (hei me maltettiin pysähtyä!) ja takaisin päin hyppy hyppy, ja Roosan mielestä takaisin putkeen, jee! Kuitenkin käännös takaisin edelliselle hypylle ja puomille ja vielä hyppy loppuun. Toi käännös alkoi meneen tosi nätisti kun aloin itse jäämään tarpeeksi kauas hypystä, enhä sitä uskonut että Roosa sinne hakisi, mutta taisi se putkikin siellä houkutella. Näppärä kuitenkin loppujenlopuksi.
Loppuun vielä yksittäisenä keppejä, aloin hilautua kauemmas ja puomin kontaktia. Ihan jees,
Tässä vaan jännitellään lauantain kahta starttia PetExpossa :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti