tiistai 27. huhtikuuta 2010

PetExpon kisat ja aksatreeniä.

Lauantaina oli nuokin pippalot, kaksi starttia Roosan kanssa PetExpossa. Herätys taas kuudelta ja menoksi Helsinkiin. Oltiin jo hyvissä ajoin paikalla, ja saatiin häkille hyvin seinustalta paikka. Hetken tuli katseltua ratojen rakentelua, mutta sitten lähin verkkaamaan koiraan. Yllättävän rauhallisesti käyttäytyi suuressa Helsingissä, oikeastaan pelottavan rauhassa, kun jutun juoni selvisi. Siinä vielä ennen rataantutustumista  leikitin Roosaa häntäsialla, ihan vain testiksi ja ekan heiton jälkeen innostui. Eipä Roosa paljoa revi, enemmän sitä heittelyä.
Molemmilla radoilla tuomarina oli Anne Savioja. A-radan ihanneaika oli 50s ja etenemisnopeus 3,1m/s.
Radalla Roosan vauhti oli ihan kiva, ei suurempia hälinöitä. Ei myöskään paljoa kiinnostunut ympäristöstä, mutta porukkaa olikin aamusta vähemmän. Kuitenkin napattiin 5vp kepeiltä, ja siihen säätöön meni sitten aikaa. Roosa kun on aina niin pihalla olevan oloinen kun tulee pussista, ja nyt pussista kepeille niin, ei aina onnistu :D Treeniä treeniä. (ajattelin pystytellä kaksi keppiä tonne pihalle ja ottaa ihan 2by2, tehään tosta puuhasta hauskaa). Siinä kepeillä säätäessä taisi napsahtaa myös oliaikaa, 3.48s. Lopullinen tulos siis 8.48 ja 9. sija.
B-radalla meno oli aikalailla samanlaista, vauhtia ehkä vähäsen enemmän. Silti se ei näy tuossa etenemisvauhdissa 2,84m/s. Taas nimittäin otettiin 5vp kepeiltä, kiitos oma rintamasuunta. Keppien jälkeen näkyvissä oli muuri, ja tietenkin oma rintamasuunta näytti sinne, eikä ensimmäiseen keppiväliin. Ja muurille juostiin niin että kolisi. Kesti siinä ittelläkin hetki ehkä tajuta minne Roosa pinko, ja sitten kun puoliväli (tai yli puoliväli) oli kepeistä Roosalla takana, tuli huutelusta takasin. Sitten kepit menikin mallikkaasti. Yllätti kyllä tommonen "irtoominen". Ja yhden putken jälkeen otettiin häiriöö rupattelevasta ihmismassasta. Huutelin itse jossain kauempana, pituuden takana, ja Roosa nappasi putkensuulta äänen kauempaa. Vähän aikaa kuunteli sinne ennen kun tajusi.Tulos 10.73 sijoitus 8.

Ja eilen oltiin taas treenailemassa. Iines pääsi treenejä katselemaan, mutta Roosan kanssa töihin. Ajattelin vetää loppuun ehkä pari pikkuhyppyä Iineksen kanssa, ehkä yksittäistä putkea, mutta ei sittenkään aika riittänyt.
Ja Roosa oli lelupalkalla! Eihän se kiinnostus koko treenejä kestänyt, mutta sen minkä kesti niin wau, koska ennen ei ole lelu edes kiinnostanut. Nyt sai kierroksia alle ennen rataa, ja ekat radat menikin tosi hienolla vauhdilla. Samalla vaan tuli tämä keppiongelma. Väärästä välistä sisään. Nykyään pitää varmaan viedä pitemmälle tai jotain. Ja treeniä treeniä. Kontaktit oli jees.
Mutta vauhti oli nappiin, ainakin ekalla kerralla :D Jouduin juokseen oikeen kunnolla, ja valssaan putken päässä, etten jättänyt mursua taakse. Ylpeä! Itte tässä pitää lähtee lenkille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti