sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Ainakin yksi aurinkoinen päivä.



Alkuviikosta sää suosi, sillä aurinko pysyi poissa porottamasta lähes koko kenneltöiden ajan, mutta tuli sitten loppupäiväksi ilmoille kun saatiin Janetin kanssa työt loppuun. Eipä tarvinnut miettiä kauaa mitä sitä tekisi vaan tuotiin ainokainen pikkuherra Hannahin kanssa tulos ja räpsittiin muutama otos. Lisäksi linssiin ajautui Cream, mun sydämen vallannut talossa asusteleva norwichi, sekä geesit. Vuorossa siis aurinkoisen päivän kuvaoksennus, pysykää taas pinnalla!

Huh, siinä se. Lopussa tosiaan ihanainen Cream ♥ Kaikki kuvat ovat kyllä valitettavasti muokkaamattomia kaikilla mahdollisilla tavoilla, ainoastaan imgur on niitä pienentänyt (nähtävästi pystykuva kutistui vähän liiaksikin..). Pikkuläppärillä kun ei ole edes ohjelmaa jolla niitä rajailla. Tai onhan tuolla ehkä se paint, mutta oon pirun laiska yrittään väsään sillä mitään. Mutta ensi viikonloppuna on edessä eka näyttely Leedsissä! Mahtavuutta!

4 kommenttia:

  1. Apuva miten söpöjä pentuja :D
    Pentukuumeiselle nää vauvakuvat on tosi pahoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja pahoja en pentukuumeiselle vauvat täällä jaloissa, ei voi kestää. Ja vielä kun on auttanu parin kivan nartun astutuksissa niin ei helpota oma kuumeilu.. :D Mutta on noi vietävän sulosia tapauksia kaikki ♥

      Poista