perjantai 6. heinäkuuta 2012

Delffiinejä, futista ja oikeeta laskuriasiaa.


ÄÄRETÖN OFFTOPIC ALKAA.
Hupsheikkaa mentiin sivuun blogin aiheesta, mutta tuli fiilis näistä kirjoittaa, etenkin kun oon kerrankin napannut kameran käteen muuallakin kuin mökillä ja lenkillä! Ja vielä kun materiaalikin on julkasukelpoista.

Juni siis seikkaili meille extempore idealla Turusta, sillä suunnitelmalla että lauantaina tsekataan Särkänniemi. Viimmesimmästä käynnistä olikin jo aikaa ties kuinka ja kauan, joten kai se oli paikallaan taas kiljua ja kirota niin kuin kurkusta lähti. Samalla reissulla kävästiin sitten myös toki delfinaariossa, josta siis tosiaan kasiviismillinen ja minä suoriuduimme yllättävänkin hyvin. Välillä tuli pullonokkakaverit vähän lähelle, kun toisessa rivissä istuttiin. Pientä kohinaa nyt ei jaksa katsoa kulmat kurtussa, kun olosuhteet oli aivan uudet, joten oon tyytyväinen noihin. Etenkin kun kuvailin pitkästä aikaa manuaalilla!

Muuten siitä Särkänniemen reissusta vois vaikka mainita, että ei kiasus mää kiroilin. Mm. tornadossa oli varmasti porukalla hauskaa kun kähisin paniikissa. En todellakaan ole laitehörhö, Juni vaan sai kiskottua kaikkialle :D

lärvilaatu, korjaillaan kun päästään kotio.
Särkänniemen reissusta onkin hyvä liukua suoraan toiseen offtopic aiheeseen, meinaan arvokisoihin! Ehei, ei agility SM, ei maailman voittaja ja toko MM, vaan jalkapallon EM! Mahtavia skaboja kyllä litanjasta kaikki ja jokasta tässä on ittekseen hehkuttanut, mutta EM-kisat nousevat ykköseksi. Tottakai sen takia että meikäläinen tällee Espanjan kannattajana on varsin tyytyväinen tohon lopputulokseen. Englannin tippuminen Italiaa vastaan sai vaan vähän ärsyyntymään (se pelin takia valvominen tuskin helpotti keskiyön tunnontuskia), mutta onneksi Espanjan näytti finaalissa.  Finaalia tsekkailtiin Kassulla kellarissa kera Ben&Jerry's-jäätelön ja pastasalaatin kanssa. Iltalenkki olikin sitten mun osalta virkein vähään aikaan.

Mutta taas saa kiitellä tyttöjä huikeesta viikonlopusta! ♥

Lisää lärvilaatua.
ÄÄRETÖN OFFTOPIC-LOPPUU.
Oikeeseen asiaan ja tohon päivälaskuriin voisin tehdä pientä tarkennusta nyt ihan tällee julkisesti täällä blogin puolella. Oon siis lähdössä viideksi viikoksi Englantiin norfolkkikasvattajalle pääasiassa oppimaan ja näkemään koiria, mutta samalla teen kenneltöitä ja pääsen käväisemään mahdollisesti parissakin näyttelyssä. Vierailu, jos sitä siksi tässä nyt voi kutsua, sijoittuu pohjois-Yorkshireen, kennel Bellevilleen. Ja vielä kymmenen päivää  lentoon, huhhuijaa. Vähän pistää jännittämään, mutta eiköhän se oo ihan tavallista :D

Kaikkihan tää lähti toisiaan liikkeelle erkkarista 2011, jossa Liz Cartledge antoi esittämisestäni positiivista kommenttia. Äitini luettua Wilman arvostelun, hän puoliksi käski menemään puhumaan Lizin kanssa kehän jälkeen. Oonhan mä haaveillu Englantiin pääsystä iät ajat ja Lizin kautta voisin saada hyvät suhteet saarivaltioon. Niinpä rohkaisin pääkopan ja menin höpöttämään sönkköenglannillani, olisikohan mun mitenkään mahdollista päästä katsomaan millainen meininki maassa on. Lizin mielestä mulla olisi mahdollisuuksia ja niinpä vaihdoimme sähköpostiosoitteita. Liz lupasi kysellä ja kertoa musta juuri Belleville-kennelnimen takaa löytyvän Cathy Thompson-Morganin kanssa. Hetken aikaa oli hiljaista, kunnes sain sähköpostiini Cathyn sähköpostin ja juttu lähti rullaamaan. Ja tässä sitä ollaan. 10 päivän päästä lähtö.

Koitan tänne blogiin päivitellä elämää Englannista, mutta luultavasti aktiivisuustaso tulee laskemaan. Samalla blogissa loogisesti tulee esiintymään vähemmässä määrin oma porukka. Kuitenkin kone reissaa mukana Englantiin, eli vaikkei reaaliajassa tulisi stooria tänne, niin jälkikäteen toivottavasti pitkät pätkät :)

4 kommenttia:

  1. Wow! Hyvää matkaa, odotan päivityksiä reissusta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Yritän tosissaan päivitellä jo sieltä jos netti on saatavilla, mutta luvata en voi mitään. Sormet ja varpaat pystyssä!

      Poista
  2. Hei vähän siistiä! Odotan kyllä innolla postauksia reissusta. Mut hei hyvää matkaa.(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyllä mä saan täällä postauksen aikaan, pitää vain vähän kuvailla joku päivä (:

      Poista