maanantai 16. heinäkuuta 2012

Hiljaista Helsinki-Vantaalla.



Viimestä viedään, päivittelen meinaan blogia Helsinki-Vantaan lentokentältä läheltä porttia 37. Voin sanoa että jännitys on huipussaa, onneksi mulla on mun latte ja kyyti sovittuna toiseen päähän. Passintarkastaja piristi ainakin päivää, kun totesi etten oo ainakaan lähdössä Suomen sateita karkuun maavalinnastani päätellen.


Blogi muuten vaihtoi osoitetta, mikä taitaa olla selvä jos olet tänne asti eksynyt. Nykyään majailemme siis osoitteessa kerakolmennorfolkin.blogspot.com, lopetettiin täten Telman syrjiminen! Joten linkit päivitykseen jos niitä joltakulta löytyy :)

Tässä on kuitenkin kaikessa hälinässä jäänyt pari pientä postausta väsäämättä. Viime maanantaina käytiin kisaamassa Wilman kanssa hyvin extempore idealla minimölleissä Eteläpuistossa. Olin itse kyseisissä mölleissä töissä, joten kisaaminen sujui siinä sivussa. Wilpertti tosin oli melkoisen väsynyt pikkueläin, kun neiti oli kaksi viikkoa kaivanut myyriä ja muita mönkiäisiä mökillä. No, yrittänyttä ei laiteta ja kaksi vitostahan me tuotiin kotiin. Ensimmäistä kertaa helpolla mölliradalla ajattelin nähtävästi koiran hakevan puomin vaikka juoksin ties missä hevonkuusessa. No, eihän se hakenut. Lisäksi Wii koski pituuteen, mutta tuomarin käsi ei noussut. Toisella radalla tehtiin pituuteen koskemista jälleen lukuunottamatta hidasta nollaa, mutta katos kun kiirehdin ja yritin innostaa rättiväsynyttä ärrieriä (joka teki totaaliset stopit ennen lähtöaluetta) rämähti yksi rima alas. Tällä vitosella kuitenkin napattiin voitto, sillä eteen kiilasi vain koiria kilpailun ulkopuolelta! Melko hieno Wilpertti jälleen!

Toinen päivityksen arvoinen asia on Roosan mätsärikäynti keskiviikon vesisateessa. Olin talkoilemassa ja Katriina on lähdössä Mikkeliin viemään äidin kanssa Roosaa rotukehään, ellei Iineksen alkaneet juoksut (yippii!!) sitten tuo sitä Norjasta tulo päivää juuri tälle viikonlopulta. Kassu&Roosa-parivaljakko oli kuitenkin treenaamassa kehätilannetta ja mitä sitä toisen kehän kehäsihteerinä ehdin vilkuilemaan, meno näytti mahtavalta! Tuloksenakin SIN2, voiton vei vain mielettömän hieno russeli, joka päätyi aina BIS2-koiraksi asti. Hienoa Ruhvelo ja Kassu!


Mutta mä lähden vielä ostamaan purkkaa, latte meinaan loppui. Nautitaanhan siis sateesta, mitä todennäköisemmin en pääse Englannissa niitä karkuun.
Hope so kuullaan aikaisemmin kuin viiden viikon päästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti