keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Mitä mitä ihmettä ?

Team Telma ja Eddie 7vko
Telma taitaa juhlistaa tyttövärin voittoa.
Vaikka silmissä viliseekin possunpunaista ja pieniä folkkilapsia, niin luultavammin kaikki on kuitenkin kunnossa. Tuli meinaan se päivä, jolloin Ira kyllästyy vanhaan valkoiseen ja päättää vaihtaa väriä. Vielä kun pikkuneiti jää taloon, niin vedettiin kunnolla vaaleanpunaiseksi! Operaatio ei edes ollut niin hankala kuin alkuun pelkäsin, tästä päästiin aikas kivuttomasti. Vielä on tosin pahin edessä, eli sivupalkkiin tietojen laittaminen. Siinä saattaakin vierähtää tovi.

Fanni
Lapset kuitenkin kasvaa rytinällä, niin B- kuin C-lapsetkin. Fanni kävi meillä maanantaina kylässä ja neidillä on kyllä hirmuisesti vauhtia! Välillä Eddie ja Telma saivat ihan kunnollakin leikkiä neidin kanssa ilman sen suurempia lentelyvaaroja. Mutta kun nyt pääsen Fannista puhumisen makuun, niin pitää kehua kuinka hirmuisen hyvä karva neidille on tulossa! Karkea kuin mikä ja tässä puhutaan vielä pentukarvasta :D Can't wait, mitä neidistä tulee, iloisia ainakin ollaan!

Nyt pitäisikin alkaa katselemaan noita näyttelyiden ilmoja kuntoon ja kesätöitä etsiä vielä näin matti myöhäsenä. Leirejä kun olisi kesällä tulossa kaksin kappalein ja kisojakin siihen päälle, niin kuten äitikin sanoi: ei se ilmaista ole. Nyt teini ottaa itseään vaan niskasta kiinni, that's it !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti