lauantai 30. huhtikuuta 2011

Ryminä, räminä ja liukas lattia



Voisi tiivistää, että keskiviikkona ei ohjauskuviot olleet ihan hallinnassa. Roosa toimi taas näppärästi ja jos jokin vammasi, se olin minä tai estekalusto.

Ensimmäisellä kerralla Roosa hidasti vauhtiaan putken jälkeen, koska olin vähän hukassa. Puomin kontakti oli näppärä, mutta ei herranstykkelis tuota keinua. Kiva kun on seuralla uusi keinu, ja se pitää hemmetinmoisen ryminän ja räminan ja pamahtelee muutenkin varsin sutjakasti. Radalla tosin annoin "odota"-käskynkin liian aikaisessa vaiheessa, mutta seuraavilla kerroilla keinulla harrastettu kädellä ohjaaminen on ihan tuon räminän syytä. Roosa kun ei ole sitä sorttia joka helpolla tuonkailtaisia hommia pelästyisi, alkoi nimittäin hypätä pari kertaa keskeltä pois. Murmur. Parilla toistolla homma kuitenkin kuntoon, on toi terrierin köriläs kuintekin sen verran kova tapaus. Ja ennen keppejä tehty persjättö vaihtui äkkiä valssiksi.
Myös toisella videon pätkällä puomin kontakti oli näppärä ja keinukin vielä ihan hyvä (tuon jälkeen tapahtui vasta se yllämainittu poispomppiminen) Välistävedot tosi rumia ja tahti sekaisin kun R kompastui. Vesi ja kumirouhe ei oo hyvä yhdistelmä... Wilman välistävetojen opettelun jälkeen aloin myös itse varmistelemaan enemmän Roosaa, saas nähdä koska taas alan vähän uskomaan noihin välistävetojuttuihin. Putken takaaleikkauksessa lagasin ja pahasti! Ne vaihtuivat sitten enemmän tai vähemmän onnistuneisiin persjättöihin.

Ja arvatkaas kuinkapaljon kiukuttaa toi kontaktin läpijuoksun salliminen tossa! Kerran sen korjasin ja tossa välissä annoin sen sitten juosta läpi. Viimeisellä radalla otti kuitenkin on/offin.

Kyllä treeneistä jäi silti ihan hyvä maku suuhun (: seuraavaksi ollaankin jo pihalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti