tiistai 12. huhtikuuta 2011

Peli ei ole pelattu ennen kuin peli on pelattu.

Poiminta kehänlaidalta.
Japaninpystykorva Agrarium Thaleia of Prashanti "Rauha"
© Sinikka Karjalainen

No eipäs kuulosteta noin luovuttaneilta! Mua vaan vaivasi taas otsikoiden puute, joten tie vei wikisitaattejen Aku Ankka-osastolle, ja kappas keppanaa :D
Viikonloppuna oli siis Vaasa KV, ja näyttelyyn liikkuminen tapahtui ekaa kertaa julkisilla. 07.05 nousin Kangasalla bussiin ja harrastelin vähän maaseutumatkailua, kunnes pääsin Tampereen rautatieasemalle. Siellä sitten nähtiin Sinikka ja junassa majaili jo Jenny, jonka seuraksi mentiin sitten melkein tyhjään lemmikkivaunuun. Taajamajunalla matka jatkui Seinäjoelta ja kyllä onnistuttiin aika hienosti näissä jutuissa :D

Vaasasta päästiin hyvin Botnia hallille, vaikka pelättiin pientä kiirusta. Löysin Susannan alun epäilyistä huolimatta ja sain kuulla Rauhan mahtavasta suorituksesta, neiti oli napannut ROPin aamulla! Saatiin muutettua hienon pörriäisen häkkiasumus JH-kehän laidalle ja sitten katsomaan nuorempia.

Kehässä hommat olisivat voineet mennä paremminkin. Susanna oli samojedikehällä junnukehän aikana, eli keskittymisongelmia oli pienellä Riehu-Rauhalla. Niimpä kehä meni vähän sähläykseksi kaikin osin, ja neiti stressasi hirmuisesti. Niimpä jätettiin kehä kesken, koska kumpikaan ei tuntunut oikeen nauttivan menosta. Rauha on kyllä mahtava persoona, eli kiitos kun sain kyseiseen pystykorva tapaukseen tutustua :)

Vanhempien kehän aikana tapahtui kuitenkin erittäin positiivinen asia, nimittäin pääsin eroon karvakoirakauhustani :D Pääsin nimittäin avustamaan cotton de tulear kasvattajaa BIS-kasvattajakehään! Kyseessä oli siis kennel Whiteheart Lane-ryhmä :) Esittämäni Ella oli aivan mahtava tapaus ja olihan sie hienoa päästä isoon kehään marssimaan KV-näyttelyssä. Vaikka sijoitusta ei tullut, oli kokemus hieno!

Sekava ja tynkä "koulussa koeviikolla"-päivitys, mutta kiitos vielä kaikille seurasta (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti