perjantai 4. helmikuuta 2011

Astetta ripeämpi Kennelliitto

Hippu
Torstaina oli vaikea uskoa silmiään kun vilkaisi koiranetin uusimpia rekisteröityjä folkkipentuja ja huomasi meidän pikkuväen siinä listassa ensimmäisinä! Tiedot lähtivät tosiaan Omakoira-palveluun maanantaina ja keskiviikkona tuli tieto rekisteröintien vahvistuksesta ja maksu laitettiin matkaan heti samana iltana. Ja tosiaan jalostustietojärjestelmässähän ne meidän B-pentueen kakarat komeilevat.

Eli pojista tuli:
Karloon Big In Bowdon
Karloon Big In Brecon

Tytöt:
Karloon Big In Beverly
Karloon Big In Bexley

Kunnon peukutukset ja kiitokset kennelliitolle nopeasta toiminnasta. Nyt vaan odotellaan papereita kolahtavaksi postilaatikkoon, niin saadaan sitten läpyskät annettua uusien kotien edustajille, kun nuo tärpästikkelit tuosta aikanaan lähtevät valloittamaan maailmaa :)

Kuten kuvasta huomaa, myös viimepentueen väki käväisi kylässä. Hippuherra tuotiin trimmiin, vaikka ukkeli oli todella siistissä kunnossa, yllätti aivan! Takapuoleen herra voisi kyllä kasvattaa karvaa, mutta ehkä ne sinne putkahtavat jos ovat putkahtaaksen.
Sammalla Hippulaiset kysyivät josko pystyisin Hn kanssa jotain treeniä joskus tekemään, joten ken tietää jos Hippu ilmaantuisi Tamskin kesäkurssille meikäläisen kanssa kylvämään kaaosta :D Ukko ei kuulemma paljostakaan väsähdä!

Tälläinen pikainen ja ei todellakaan tärkeä postaus tähän välii, kun Wilmankin treenit peruuntuivat tällä viikolla. Huomenissa Wilma saapuu kuitenkin meille ja sunnuntaina pitäisi ottaa suunta kohti Parkanon ryhmänäyttelyä. :) Jännittää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti