maanantai 14. helmikuuta 2011

Mammakoiran spurttipäivä.

klikkaamalla isommaksi.
Lauantaina suunnattiin Tamskin tallilla Alessan ja Pocon kanssa. Veeran piti Rekunkin kanssa tulla paikalle, mutta Repsulle ilmaantui jotakin selkään, Röhvän ja mun voimahalit ukolle! :)

Ratasuunnitelma oli jäänyt Alessalla sille tielle, kun tulostin irtisanoi sopimuksensa. Niinpä piti vaan kattella, mitä siellä hallissa olisi valmiina. No, aamullahan oli ollut möllit, ja kaikki esteet oli vain jaettu tasan hallin molemmin puolin, eli kehitteleppä putkikasoista sitten jotakin. Onneksi Alella oli mukava rata laukunpohjalla, ja siitä sai näppärästi tehtyä kontaktittoman radan. Röhväle kun ei vielä lähde A:ta kiipeämään, odotellaan vielä lihaksia.

Treenit menivät kuitenkin ihan perus mukavasti, ei sen kummempia. Mokat saattoi taas laittaa omaan piikkiin, keppien tokavika väli vaan tuntui tökkivän, mutta kun vielä toisti käskyn ennen kyseistä kohtaa, sekin meni. Mutta varmisteluksihan se meni.

Kuitenkin Roosalla oli vauhtia mukavasti, saisi sen vaan pidettyä tuommoisena! Toistoja tehtiin kuintenkin nyt jälkikäteen ajateltuna turhan paljon, eli seuraavilla kerroilla huimasti vähemmän. Ja radalla tuli mokailtua eniten luultavammin 9 ja 17 putkilla. Hommahan olisi ollut ratkaistavissa ihan vaan sillä, että olisin katsonut sitä putkenpäätä, enkä vilkuillut Roosaa. Juurihan siitä keskiviikkona muisteltiin, miten noissa putkijutuissa piti toimia.
Toisella radalla tehdyt pimeet putkikulmat meni kuitenkin aivan tajuttoman hyvin! Pari kertaa tehtiin yksittäisinä, sitten rataan.

Nyt taitaa Roosakin pitää lomaa treeneistä näiden ihanien pakkasten takia. Mutta alla on sunnuntai-illan movie maker tuotos, meinasi mennä kyllä hermot kerran jos toisenkin.

2 kommenttia:

  1. Moiks!! Mistä oot laittannu noi linkit tohon ylös(niissä lukee noi blogi,roosa iines,tulokset,linkit)Ite oon ettinny mutta en löydä. Oon niin tyhmä tän blogin käyttäjä että :D...

    VastaaPoista
  2. Ensin mitää siis olla luotuna erillinen sivu, jotka löytyvät tekstit osiosta (muokkaa sivuja) :)
    sitten ulkoasukohdasta lisää haluamaasi kohtaan gadget ja valitse "sivut" Klikkaa valituiksi sivut jotka tahdot näyttää ja tallenna.
    Toivottavasti epämääräisestä selityksestä oli apua (:

    VastaaPoista