tiistai 22. helmikuuta 2011

Tapahtumarikas viikonloppu

u. Karloon Big In Brecon
8vko

Nyt on paljon häppeninkiä sisältänyt viikonloppu takana ja kunnialla selvittiin! On ollut pennunkatsojia ja yhden lapsen luovutus uuteen perheeseen, gaalaa, kasvattajapäiviä ja ehtipä mukaan vielä yksi vähemmän pakkasta sisältävä päivä jolloin Roosa pääsi vähän höyryjään päästelemään.

Lauantaina matalaan majaamme saapui pentuja katsomaan useampi kasvattaja ja muuten folkkien kanssa hääräävä henkilö, joiden kommenteista ei voi kylliksi kiittää :) Stina, Jaana ja Saila tulivat ensin ja katsoivat pennut läpi ja saatiin taas todella hyviä vinkkejä siitä, mihin kannataa kiinnittää huomiota. Lisäksi myös toisen uroksen kives on tutunut tulleen hyvää vauhtia alaspäin :)

Toisena väkenä paikalle saapuivat Piia, Mari, Tomppa ja Jussi. Piia on siis kasvattanut pentujen isän Donut's Knickerpockerin eli Hemmon. Heidän avustuksellaan saatiin myös nämä kuvat pikkuväestä :) Eli spesiaalit kiitokset kommenttien lisäksi myös seisotuksista, joissa meidän vieraskoreet pikkuelukat näyttää ihan koirilta! Jotta päivityksestä tulisi oikein sekava ja kummallisen näköinen, listataan nämä kuvat alle.

u. Karloon Big In Bowdon "Max"
n. Karloon Big In Beverly "Fanni"

n. Karloon Big In Bexley "Lilli"
Ja kuten on huomattavissa, myös kutsumanimet alkavat tippua tulevilta perheiltä, ainoastaan meidän pikku kultapoika, eli K. Big In Brecon odottelee tulevaisuuden nimeään :) Ainakaan me emme ole sitä vielä kuulleet. Mutta tosiaan, samainen lauantai lisäsi vielä uutta sähläystä, kun Fannin, eli sijoitusnarttumme, uusi perhe tuli tytön hakemaan, ennen kuin lähdimme gaalaan. Luovutuksesta tuli siis varsin pikainen, mutta aiommekin tehdä uuden "luovutustilaisuuden" ja tavata paremmalla ajalla uudestaan :) Mutta onnea uuteen kotiin Fanni ja Jonnalle ja Nikolle onnittelut perheenjäsenestä!

Sitten gaalailemaan! Oltiin tietenkin myöhässä se akateeminen vartti, mutta onneksi show ei vielä ollut lähtenyt käyntiin. Alkuun jaettiin kunniamerkkejä ja kasvattajaplanketteja, mutta sitten siirryttiin Vuoden Koira osastolle. Sileätäh napsahti meillekkin mukia ja kunniakirja, koska Roosa oli vuoden agifolkki sij. 2! Tyytyväinen olen, sillä eteen kiilasi ansaitusti kakkosissa kisaava luppakorva. Eihän meitä folkkeja monta kisaakkaan, mutta kyllä tämmönen lämmittää mieltä. Eli kotiinviemisiksi kunniakirja ja tanskalainen folkkimuki, mikä on aivan älyttömän suloinen omasta mielestäni!
Mutta Karloon-riemu oli varmasti ylimmillään kun saimme kuulla vuoden pentutulokset, nimittäin A-pentueen Karloon Almosa "Kerttu" meni ja voitti tittelin itselleen! Onnea Jaana ja Outi, ja Karloon kiittää innostuksestanne viedä tyttöä kehiin. Vuoden pentu listalta löytyi myös "Hippu-herra" eli Karloon Abbeville viidenneltä sijalta.
Myös Vuoden norfolkinterrieri listoilta löytyi tuttuja nimiä, koska Iines nappasi 12 tilan, mistä saa olla tällä tasolla ylpeä. Roosa kipusi yhdellä huomioitavalla näyttelytuloksellaa sijalle 32 ja Wilma löytyi pisteensä ilmottaneiden koirien sijalta 39, yhdellä näyttelykäynnillä.

Juhlimisen täyteisen lauantai-illan jälkeen oli sunnuntai aamusta vuorossa kasvattajapäivät, joilla luennoimassa oli Kirsi Sainio, otsikkonaan "Suvusta Sukukatoon ja jotain siltä väliltä". Tai ainakin jotain sinnepäin. Oli kyllä hyödyllinen luento, puhuttiin mm. sukukatokertoimista ja muista jalostustietokannan tiedoista, joita en ollut tullut edes tajunneeksi vilkaista. Ei siis hassumpaa lainkaan.
Sunnuntai muuttui tosin sekin riemunkiljahduksiksi, kun Jaana laittoi viestiä Tuusniemeltä, missä Kerttu oli ollut ainoana folkkina Marja Talvitiellä tuomaroitavana. Koko järvi taisi raikaa kun sain viestin puhelimeen ja oltiin Roosan, Marian ja Pepin kanssa lenkkeilemässä. Kerttu oli saanut ERIn lisäksi myös SAn ja oli täten ROP ja nappasi ensimmäisen SERTinsä! Huisisti onnitteluja! Sitten vielä mahtavasta tytöstä pieni kuvapommi, Keputin on niin hienosti kehittynyt :)

1v 5kk
Kepa ja Tuusniemen palkintopotti

 Toivottavasti saatte selvää tästä sekavasta ja ylikuvitetusta blogipäivityksestä :) Mutta kiitos taas kaikille viikonlopun sähläyksen jakaneille seurasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti