perjantai 18. helmikuuta 2011

Kourallinen reippaita folkinalkuja

Koko katras 7½vko
Aika on vilissyt kuin silmissä näiden tapausten kanssa, ja viikonloppuna on edessä onnen toivotukset uuteen kotiin, kun meidän sijoitusnarttu, kutsumanimeltään Fanni, lähtee uuteen kotiinsa Tampereelle. Toivottavasti jompikumpi meidän neiti päättäväisistä osaa käyttäytyä :D

Torstaina suunnattiin myös eläinlääkärille, Sainion Arin tekemiin tarkastuksiin. Ei kyllä yhtään kauhistuttanut uusi paikka, kiire oli vaan joka puolelle. Pöydälläkin oli hulina päällä, sai ihan katsoa ettei sieltä pingota reunan yli. Lisäksi vaa'alle piti täpertäjät laittaa aivan toiseen laitaa, jotta painolukemat saataisiin luettua siinä köpöttelymatkan aikana :D Pitää nyt vielä mainita, että nämä tapaukset ovat aivan mahtavan tasakokoisia, kahdelle vaaka näytti 1.9kg kahdelle 2.0kg Kaikki oli kunnossa, paitsi yhden sirussa oli käynyt luultavammin näpyttelyvirhe kahden viimeisen numeron kohdalla, korjaukset ovat jo lähteneet kohti kennelliittoa niin saadaan homma hoidetuksi.Onneksi tapaus huomattiin jo nyt, se olisi ollut vähän ontompi juttu esimerkiksi näyttely/kisapaikalla huomata, etteivät sirunumerot täsmääkkään.
Lisäksi yhden pojan kives ei ollut lähtenyt laskeutumaan niin hyvin kuin kyseisen pojan toinen pieni herne. Illalla Sari kyllä taisi löytää sen nivusista, meillä on toivoa :D Toisen pojan kivekset löytyivät eläinlääkärilläkin :)

Nyt onkin kiireellinen viikonloppu edessä, kun huomenna päivällä on tulossa kasvattaja jos toinenkin koiraihminen katselemaan meidän lapsia :D Toivottavasti muodostuisi kuva siitä kuka lapsista lähtee äidin nimissä sijoituskotiin, kun meillä tuntuu äidin kanssa mielipide vaihtuvan jatkuvasti.

1 kommentti:

  1. Nyt toivotaan et se toinenkin kives sielt tupsahtais! ;) Hyvä ainakin et virhe sirussa huomattiin.

    Tsemppii vauveleille uuteen kotiin! Roosa thö munanaisen lähisukulaiset lähtee kennosta kohti suurta maailmaa. ::DD

    VastaaPoista