tiistai 15. kesäkuuta 2010

Lainakoiramenoa ja Roosa treeniä.

Kirjoitellaan nyt sitten maanantainkin Sunny wörkki menosta :D
Eli Saana antoi lainaksi Sunny working jack russelinsa. Jännitti kyl meinaa pikkasen mitä neiti päättäisi tehdä, vaikka jotenkin tuttu koira olikin. Mun kanssa vaan ei ollut tainnu muuta tehdä kun napata namia suuhun viime kesänä. Siinä kuitenkin vähän aikaa riehuttiin, leikittiin ja tehtiin istu, maahan, paikka juttuja, kaikkee muuta tällästä.
Jonkin aikaa siin venailtiin että päästiin radalle, ja sitten töihin. Ensin vaan testailtiin tuleeko terri edes perässä, mutta kolmen esteen suora meni kivasti. Ei sitten muuta kun koko rataa yrittämään. Keinukin meni kivasti hidastuksella, vaikka kontaktille tuli Sunnymainen pysähdys. "Tähän sä mut palkkasit, viäkö pitäs tehä?" Muutamalla "putkeen"-käskyllä kuitenkin lähdettiin taas liikkeelle. Kepitkin meni kivasti, vaikka kun jäi väli menemättä ja palattiin muutamaan kertaan alkuun, niin neidillä paloi päreet ja alkoi kuulua ääniä. Mutta sitten kun kepit sujui, niin vau! Pimee pää putki suju kanssa kivasti (:
Sunnyn kaa jatketaan sitten taas maanantaina.

Roosallakin oli treenit illalla. Alessalla oli meille 2lk rata jota sitten väänneltiin. Ihan mukavasti mei treenit, koiralla hyvät virrat kun saatiin Saaralta meidän superpallo. Vaihdettiin uusi leijonalelu tohon vanhaan ja Roosasta paljon parempaan :D Ja hyvät menot oli silläkin. Vauhtia riitti ja asennetta oli. Ongelmat löytyi ihan itsestä. Radat kutakuinkin puhtaasti. Mokat tuli tosiaan vaan ittestä ja nytten tuli seuraava huomioitava juttu. Mun käsi heiluu siihen malliin että häirittee koiraa, sitä juostiin rimaa päin ja yksi rima lensi muuten vain, taisi mennä askeleet sekasin siitä viuhtomisesta. Tuo menee keskiviikon aamutreeniin huomioon.
Mutta toinen rata mikä ekasta muunneltiin meni oikein mahtavasti, ekalla kerralla meni kaikki takaaleikkaukset ja kaikki, ylpeä olen!
Ja agirotuunkin laitettiin kisailmot menemään, esiinnytään jokaisena päivänä. Perjantaina perusstartti, lauantaina perusstartti myös ja sunnuntaina kilpailevien minien AgiFolkit-joukkueen ankkurina ja avo sm nuorten startti :p
Juu ja mentiin sitten ilmoittautumaan Roosan kanssa vielä sagin leirille :D Kaikkeen sitä ryhdytäänkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti