tiistai 31. elokuuta 2010

vanhaa näyttelyhöpötystä + se kolmaskin keikka.

Iineksen saalis Helsingin KR näyttelystä.

Iineksellä on nyt takana kolme näyttelykeikkaa, joista en miss. aktiivisena oo saanut näpytettyä. Aletaas menee aikajärjestyksessä.

Helsinki KR 25.7
Ite en pääsyt tälle reissulle mukaan kun olin Roosan kanssa sagin leirillä, joten täältä pelkät tulokset ja arvostelu uutisina. Kirsille, Iineksen kasvattajale, suuri kiitos esittämisestä, myös ryhmäkehässä! Ja näytettiimpä Iinekselle mittakeppiäkin :D

Tuomari: Annukka Paloheimo, Suomi
"Ideaali koko, hyvät mittasuht. sopiva luusto. Hyvä ilme, erinom. purenta. Hyvä pigmentti. Vahva kuono. Hyvä eturinta. Hyvin kehittynyt runko. Erinom. takaosa. Hyvänlaatuinen karva. Etuliike saa vielä hieman tiivistyä. Kaunis niska. Miellyttävä luonne"
NUO-ERI NUK1 PN1 SERT ROP

Ikaalinen RN 31.7
Tälle reissulle tulin sitten itsekin mukaan. Näyttely oli sanalla sanottuna korvessa, kehä keskellä horsmia ja sahanpuruja, olihan siinä oma hohtonsa tosiaan. Pohja kiinnosti Iinestä hirmuisesti, mutta kyllä ne liikkeetkin sujuivat. Tuomarina Maija Mäkinen ja olipa kehässä harjoittelija-arvostelijakin. Molemmat nuorten luokan tytöt nostettiin yhdessä pöydällekkin, kun neitejä vertailtiin.

Tuomari: Maija Mäkinen, Suomi
"Fem. nuori narttu, jolla hyvät mittasuhteet+ylälinja. Hyvä pää+ilme+korvat+silmät+kaula+eturinta. Tasapainoiset kulmaukset. Hyvä häntä+karvanlaatu+turkki. Lapa voisi olla hieman viistompi. Liikkuu ikäisekseen hyvin tasapainoisesti sivusta. Hyvä käytös.
NUO-ERI NUK1 PN1 SERT ROP

Maija Mäkinen teki myös ryhmän, jonne mentiin Iineksen kanssa seikkailemaan ja päästiin loppujenlopuksi kuuden parhaan joukkoon! Aivan mahtava juttu! :D

Lohja Erikoisnäyttely 1.8
Huhhuh kun tästäkin on kauan, kuukausi? No Iines jaksoi yllättävän hyvin edellispäivän korpimetsän kaunein tittelistä huolimatta (: Meininki oli taas erkkarin tapaan hyvä, ja oli muakava nähdä tuttuja kehän laidalla. Onnittelut kaikille menestyneille, näin tasapuolisesti :D
Tuomarina siis Kari Järvinen, joka ei tuskin suurempia esittelyjä kaipaa :D

Tuomari: Kari Järvinen, Suomi
"Nuori narttu, jolla erinom. mittasuhteet. Sillä saisi olla hieman täyteläisempi pää. Isohkot korvat. Hyvä kaula. Häntä voisi olla korkeammalle kiinnittynyt. Voisi olla paremmin kulm. edestä ja takaa. Runko saa hieman täyttyä. Hieman turhan liukas turkin laatu. Voisi ottaa hieman pidemmän askeleen liikkuessaan."
NUO-EH NUK4

Iineksen kanssa oli tarkoitus mennä myös JH-kehään, mutta ainoana ilmottautuneena päätettiin puheenjohtajan kanssa, ettei sinne ehään ole mitään järkeä ittekseen mennä hyppelehtimään, joten kymppi saatiin takaisin.

Iran kommentit teille nuorille N&N ihmisille: Ilmottautukaa nyt ihmeessä erkkarin ja kaikkien muidenkin rodun tapahtumien junior handleriin! Näkeehän sen että teillä on aivan tajuttoman hyvät kontaktit koiriinne, ja teillä on hauskaa :D Hyvä fiilis on pääasia, ja sitähän meiltä nuorilta löytyy? Kun ääntä riittää koiran innostukseen (myös niitä korkeita kiljahduksia joita vanhemmat polvet joutuvat vähän hakemaan ja joista koirat riemastuvat, ainakin meillä, niin hirmuises) niin en näe mitään estettä ilmoittautumiselle :D !

Ja handleriksi tuli päästyä myös parille Kirsin (Iineksen kasvattaja) koirille, nimittäin Katielle, Iineksen mummolle PN-kehässä, sekä Tuikulle, Iineksen emälle, kasvattaja luokassa. Kiitoksia (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti