torstai 15. syyskuuta 2011

Meillä äännellään tosikummasti


Toisinaan tekee mieli tehdä blogipäivityksiä, vaikkei sitä asiaa oikeastaan ole. No, tänään on juuri semmoinen päivä. Toisaalta, onhan meillä tapahtunut: Roosalla on päällä järkyttävä valeraskaus, ja ostin sille tänään back on trackin verkkoloimen, kun kerran alennuksessa sattui olemaan juuri meidän kokoa! Harvemmin on meinaan nokan eteen tupsahtanut kokoa 34 oleva BOT, joka olisi vielä 30% alennuksessa. Kyllä siihen ihan hyvin sujahti mun kesän palkkoja, mutta jos ne palkat koirista tuli, niin koiriin ne näköjään meneekin? Noo, onhan niitä euroja vielä jäljellä.

Ja tottakai randomia tilapäivitystä pitää laittaa koristamaan vielä randomimpi video, jonka sisällöstä saadaan hienosti liu'uttua aiheesta toiseen. Videosta on jo jonkinverran aikaa, ja sen on nähnyt mm. meidän koulun rehtori. Jukalla on meinaan myös norfolkki ja kuviksenopettajani sitten raahailee mua pitkinpoikin koulua aina kun mulla sattu olemaan mukana mitään norfolkkeihin viittaavaa. Niinpä olin tämänkin videon takia opettajanhuoneessa näyttämässä tuota ilman ääniä kameran pieneltä näytöltä. Mutta videolla toheltava Telma kasvaa aivan hurjaa vauhtia, ja alkaa kokoajan enemmän muistuttaa koiraa. Vaikkakin neiti on saanut uuden lempinimen Alf tämän televisiosankarin mukaan. Silloin kun emäntä ei ole niillä edustavimmillaan, muisuttaa näky kovinkin paljon tuota kyseistä kummajaista. Mutta on se Tempa ihana persoona, vaikka välillä lenkeillä tulee tää perinteinen: hemmetti teen susta rukkaset fiilis ♥ Eiköhän noita kerpele-päiviä oo vähän kaikkien kohdalla sillon tällön. 

Mutta pakko mainita vielä Roosan valeraskaudesta: Rouva Binacan on meinaan putkauttanut maailmaan jo sanomalehtiä, kaksi kappaletta sohvatyynyjä, pentinsä (jota muuten yksi yö raahattiin kovaa vauhtia sängyn alle), läjäpäin pehmolelula (mm. itsensä kokoisen mustekalan, Mauri-mäyräkoiran, tyttöhiiren, kissan, jäniksen.. lista on loputon). Saas nähdä mitä meidän mamma vielä kehittelee, sillä ei ainakaan viel valeraskaus näytä loppumsen merkkejä. Valitettavasti.

Lisäyksenä// Oon muuten huomannu, etten pahemmin kysele teiltä lukijoilta siitä, millaisia päivityksiä tahtoisitte? Nyt korjaan tämän vääryyden ja pyydän lähettämään ideoita/pyyntöjä/ehdotuksia tuonne kommenttilootaan. Toki sine saa viskellä ihan vaan kysymyksiä, jos sen kokee mieleisekseen hommaksi (:
Mutta raaputtelemisiin!

2 kommenttia: