maanantai 9. huhtikuuta 2012

"Tonight we are younggggggg!!"

pääsiäisen ekat "kunnon" eväät
Fun - We Are Young

Se oli pääsiäinen siinä sitten ja voi apua kun oliki hieno pääsiäinen! Kaikessa "tekemättömyydessään" tuntuu kuitenkin et olis tehny hirveesti. Torstaina hain Sannin omin pikku tohvelein Tampereen rautatieasemalta (melkein ajoissa) ja tepsuteltiin Kalevan ja Kangasalan kautta Pälkäneelle. Postikin oltais kotipihasta haettu, mutta joku olikin sitten ehtinyt ensin. No, kaupunkikierros Hiekkaharjun Niiskulle ♥ Matkalla mökille tuli nähtyä myös aikamoisia nähtävyyksiä, automuseo ja Suomen eniten sakkoja antava kameratolppa. Nohei Kangasala city.
Mökkitie taas oli niin järkyssä ajokunnossa, että siitä tulee toi otsikkokin. Yllälinkattu biisi soi onnellisesti radiosta ja samalla kun mä koitin pitää kauniin poloisen tiellä, niin tuli vähän sanoille lisäpituutta ja sävelkorkeuksille lisää korkeutta.

Viihdyin lumipenkassa.
The Naked And Famous - Young Blood

Mutta niinhän siinä kävi, ettei sitä taaskaan osattu oikein ajaa. Juuri kun oltiin käännytty viimeiselle, ja samalla pienimmälle mökkibaanalle, niin eikös äiti soita että peruutelkaa takasin, ajetaan vastaan, kun just lähdettiin piipahtaan kaupassa. No, niinhän sitä yritettiin. Vaatii vaan taitoa peruuttaa näköjään mutkassa, meinaan peruutin kolmesti samaan kohtaan, plus aiemmin tuli peruutettua toiseen kohtaan. "Nokun aattelin et keula ottaa kiinni". Ja siltähän se just näyttää kuvienkin perusteella? Ai ei vai? No, tästähän sitten puhuttiin aikalailla viikonloppuna, sekä iltakävelyillä tehtiin visiittiä kyseiseen legendapenkkaan.

Osa meidän maratoonia.
The Duck Song

Viikonloppuun mahtui toki myös meidän hienoja yön roudtrippejä seurakuntakeskukselle, liukurointia, ht.nettiä, aamupoikia, simpsoneita, suklaata, ties mitä kaikkea ja voin olla varma että ylämökin väki säästyi harmailta hiuksilta kun majoituttiin alhaalla. Takan sytyttäminen kävi työstä, mutta ei me kyllä missää vaiheessa oltu jäätymässä, ehkä päinvastoin :D Ja ehkä me vähän kiljuttiin ja pelästyttiinkin morsoja. (Linkin takaa löytyy sitten melkosen paljon railakasta kielenkäyttöä.) Sannille tuli pidettyä myös pienet "kolmen folkin treenihetket"-mutta vähän oli epätasaista kiitos lumi, että ei me nyt täysin löysästi vedetty.

Kun mukana on 85mm ei varjokuvien ottaminen ole niin helppoa.
Foster The People - Pumped Up Kicks
covered by Tanner Patrick

Oli siis mahtava pääsiäinen, nyt Sanni heiluu taas syrjäisessä eteläisessä Suomessa ja mäkin oon hiippaillu ihan jopa Kangasalle tuolta Pälkäneen metsistä. Naureskelen vieläkin videoille, etenkin liukuroimisille, ja fiilistelen viikonlopun biisejä. Tää on pakko ottaa uusiks mahdollisimman pian ♥
Loppuun vielä vähän kuvasaalista, pääosin Iineksestä, koska neiti lähti meidän kahden kahjon kanssa kävelemään, muut oli pilkkimässä isäpuolen kanssa. Mutta innostuin ottaan jopa pari seuruu pätkää, kummastelen suuresti!

Toppatyyppi tokoilee mökkityyliin.
© Sanni R
Nunu keulii, kun on niin kivaaaa höntsätä!
© Sanni R

© Sanni R
© Sanni R
Ja tässä on se hiiri...
© Sanni R
Jonka luo Nunulla on kiire!
© Sanni R
Sunnuntain jälkkärin jälkkärit.
© Sanni R
Kiitos maailman muikeimmasta pääsiäisseurasta Sanni, ollaan apukäsiä ♥

4 kommenttia:

  1. Kiitos itelles mahtipääsiäisestä Pälkäne hoodzeilla! <3

    Toinen apukäsistä kiittää ja kuittaa..mitä ht.net tekiskään ilman meitä! :D

    <3: Niisku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ht.net sai ehdottoman mahdottoman hyviä ohjeita meiltä, vaikka Kimble jäi vielä takataskuun (;

      Poista
  2. Ootte te kyllä mahdottomia <3 :'D
    nimimerkillä. Pääsiäisenä turvallisesti Espoosta kauhulla teidän FB päivityksiänne katsellen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei kai me ny sillee? :D
      turvallinen 140km etäisyys onkin just tarvittava et oot meiltä turvas :D

      Poista