keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Terveet mammahaukut ♥



Pientä breikkiä on ollut päivittelyssä, voinen perustella vähän saamattomuudella ja abivuoden hässäköillä. Nyt on kuitenkin penkkarit takana ja eilen oli lukuloman ensimmäinen päivä (tai sanottakoon vaikka cv- ja hakemuspäiväksi). Käväistiin myös terveystarkeissa "mammojen" kanssa, eli Roosa ja Iines tarkisteltiin uudestaan joukkotarkeissa silmien ja sydämen osalta. Ja terveitä ne olivat ♥ Niin onnellinen olen!

Muuten meillä vietellään ihan normaali arkea, ei mitään kummallisuuksia. Vaikkakin Iines voisi aloittaa oman kuuman linjan nyt juoksujensa jälkipäivinä. Roosallakin alkaa menemään hermot jatkuvaan tyrkyttelyyn, mitä en kyllä ihmettele. Nusva on vähän ahdistunut kun mitään ei tapahtunut..
Telmakin on taas hormonien vietävänä ja valeraskaus mokoma on jatkunut. Pikkuhiljaa alkaa helpottamaan (koputetaan puuta) vaikka tänäänkin yllätin neidin vaatekasan päältä. Kaikki juoksut jälkiseuraamuksinaan tuntuu nyt tulleen hirmuisena letkana, joten eiköhän pian taas helpota..

Laskiaissunnuntaina meillä oli nuorten valkkua kouluttamassa Satu Hilli. Kyllä oli huippu koulutus kaikenkaikkiaan! Tuli tajuttua kuinka vaikee mun on tehä pysähtyneitä ja valmistavia ohjauksia, mutta kun saan juosta niin homma sujuu paremmin. Myös se kuinka mun pitää miettiä se paras ohjaus ilman koiraa ja tehä vaan pari toistoa, koska Roo väsyy nopsaan. Hyppytyyli väsyttää jo itsessään. Vieläkin oon ihan fiiliksissä tästä!

Ja ihan vaan selvennyksenä Ruhvelon edustuskuviin. Toi harja on sen all time favorite lelu :D Pennusta asti remunnu ton kanssa ja paiskinu alle jääneiden ihmisten nilkat. On se ihana mummo ja vähän päästään hölömö ♥

2 kommenttia:

  1. Macyn lemppari on samanlainen parvekeharja...
    Ihanaa että "mammat" terveitä
    T.Monika ja Macy

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Roosa siis levittää taas tapojaan Iineksen jälkikasvuun :D Ja tosiaan on upeeta et mammojen "tarkistuskierros" näyttää yhtä puhtaalta kuin ekatkin kerrat ♥

      Poista