tiistai 19. maaliskuuta 2013

Ei kahjoa tarvitse kauaa yllyttää.


Sillä Kera kolmen norfolkin löytyy nyt Facebookista! Linkki sivuille tässä, mutta varmaan helpommin meistä voi tykätä sivussa löytyvästä bannerista.

Tiedossa blogitekstien jaon lisäksi epämääräistä fiilistelyä, arkipäivän kömmähdyksiä, tarkoituksettomia kuvia ja mitäs kaikkea sitä voisikaan lupailla. Viestillä ja kommenteilla esimerkiksi postausideoita tulemaan, mielelläni kuulisin mitä täällä haluttaisiin lukea :)

Tykkäilemisiin!

7 kommenttia:

  1. Täältä löytyi tuttuja naamoja! Tosi kaunis blogi sulla, liityin lukijaksi :) Mä olen kanssa blogia pitänyt kennelin tiimoilta, käyhän tsekkaamassa jos ei oo jo entuudestaan tuttu! http://emmijakamut.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin kurkkailemassa ja liityin lukemaan, hauskalta näytti teilläkin! Ärriereistä ei voi lukea liikaa ;)

      Poista
  2. Miten oot saanu nuo sivupalkin kuvat noin lähelle toisiaan? :o Itellä ainakin tulee kamala jättiväli, jos laitan monta kuvaa allekkain.. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on vaikea vastata, koska itse en oo noihin jättiväleihin törmännyt. Mutta nuo kaikki ovat samassa HTML/Java Script gadgeletissa :)

      Poista
    2. Aaaa, no siinähän se vastaus taisikin kuitenkin tulla, kun itse oon laittanut ne kuva gadgetteihin eikä yhteen voi lisätä kuin yhden kuvan... :'D tunnen taas itteni tosi fiksuksi.

      Poista
    3. Hyvä kun oli apua :) Ei sitä aina tuu kaikkee mietittyä!

      Poista
  3. Slots in Vegas - Dr.MCD
    Slots in Vegas Slot machine has the highest frequency of being played in video slots. 경기도 출장마사지 There are several slot machines that have high Nov 20, 2020 서귀포 출장샵 · 군산 출장안마 Uploaded by Slot Machine 영천 출장마사지 House 천안 출장안마

    VastaaPoista