keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Hei me muutetaan!


Hei te jotka vielä jollain vinkkelis vonkkelis tavalla olette tänne löytäneet!

Hurjasti voisin pyydellä anteeksi hiljaisuutta ja kaikkea, mutta voin melkoisen suoraan sanoa, että on ollu sellaista haipakkaa tässä viimeinen puolitoista vuotta, etten valitettavasti ole ehtinyt postata. Moni asia on tänä aikana muuttunutkin. Tämän takia tuo yllä oleva otsikkovalinta.

Kera kolmen norfolkin -blogi on palvellut hienosti vuodesta 2009 välineenä selittää lauman touhuja netin syövereihin ja on se tainnut tietyn lukijakuntansa löytääkin. Tälläisen tauon jälkeen tuntui jotenkin väärältä kaivaa tämä blogi sellaisenaan esille. Etenkin kun en enää elä kera näiden persoonien, vaikkakin käynkin rakkaita pöljiä näkemässä usein. Niin ja eihän lukumääräkään ole enää tuo tuttu kolme.

Niimpä me vaihdamme osoitetta ja jätämme KKN-blogin näille sijoille. Sitä ei siis olla poistamassa, muttei myöskään jatkamassa. KKN pysyy myös itse kirjurille mainiona muistona näistä vuosista!

Kieltämättä yllättävän haikeaa sanoa heipat blogille joka on kuitenkin ollut pystyssä vuodesta 2009. Mutta pianhan me näemme uudestaan toisessa osoitteessa! Osin uudistuneina, mutta pääosassa ovat silti luppakorvaiset toopet.

Tulevaa odotellessa! Ilmoittelen siitä vielä tälle puolelle kun jotain konkreettista on valmiina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti