tiistai 23. kesäkuuta 2009

Agittamista, kierimistä ja viikonloppusuunnitelma.

Kerta viis ja kerta kuus, on siis nuorten kurssista takana ja kerta viisi meni vähän kuvatessa mutta Roosa kulki taas varsin nätisti.
Kerta kuusi taas. Voisi sanoa ettei tuo Roosa paljoa muikeampi olisi voinut olla. Lämpötila kuitenkin kipusi jo älyttömän korkealle ja aurinko paistoi täpöillä. Ensimmäisellä radalla Roosa ohitti A-esteen kerran, mutta meni sen kyll heti kun ohjasi toisen kerran. Kuumuus taisi tehdä tehtävänsä.
Soilen avustuksella mentiin sitten testaamaan taas keinua. Otettiin ensin hidastamalla, palkka odota käskyn yhteydessä, tarkalleen silloin kun kolahtaa ja soralla. Kun homma meni hyvin ja keinun suoritus taisi vähän kaivautua aivolohkojen takaa, ja palkka tuli kolahtaessa. Sitten mentiin ilman hidastusta ja kolahduksen kohdalla tuli palkka. Eikä se keinu enään niin kamala olekkaan :D Eihän Roosa kontaktille pysähdy, mutta jos tuosta keinusta tulee tuolla tavoin hyvä juttu, ja ns. "vapaaseen pudotukseen totutaan", niin sitten voi alkaa säätämään jos on tarve.
Sitten mentiin valssi ja välistä veto reenejä. Valssit meni koiran osalta hyvin, itse kun oppisin. Eivais, ihan hyvin meni kun jutun tajusin. Yksi oli kyllä joku oma säätö. Välistävedot meni hyvin.
Pituuttakin reenattiin kahella palalla. Hypyt menee kyllä väärään suuntaan (palat siis järjestyksessä ensin korkeampi sitten matalampi) mutta toisin päin otti vauhtia korkeammasta palasta. Lopulta jos Roosa otti kunnon vauhdin niin hyppäsi hyvin yli. Pitäisi varmaankin treenata riman kanssa.

Ja tänään harjoiteltiin Roosan kanssa kierähtämistä. Hetken ainaa siinä fundeerattiin keittiön lattialla, nami aina jokaisesta kallistumisesta (autoin kädellä). Lopulta nami alkoi tulla vasta kierähdyksen lopussa ja liitin käskyn "Kieri" Persoonallista. Nyt asia on jo sen verran edennyt että pitää hieman tökätä lavan edestä. Mielestäni aika hyvin kun tänään aloitettiin opettelu :D

Ja viikonloppuna ollaan menossa rotujärjestön Funday tapahtumaa, siitä kerron sitten myöhemmin ja sunnuntaina ollaan vielä epävirallisessa rotujärjestön näyttelyssä. Molemmat koirat menossa kehään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti