keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

nuorten agility kurssi part. 1, 2 och 3

Kerta yksii.
Eli Roosan kaa päädyttiin kurssille :D äitekin tuli kurkkiin iineksen kans näin ekalla kerralla kun se oli lomalla.
Yhteiskuvan otto ei ollu meidän osalta nättiä, Roosal viel täys häslinki pääl kun oli uus paikka ja uudet öttiäiset. Sit oli lintuja ja kaikkee jännää (88
mutta me sit kipitettiin "me luulaan osaavamme"-ryhmään eli alias laiskotteluryhmään. Aino tuli ohjaan meit. Jajaa meijön ryhmös on minä ja Roosa, Anna ja witchi Rulla, Satu ja Jasu, Veera ja Rekku käppänä ja Jossu ja Hani :D Ja sit se pystäri.
Ja päästiin heti riehumaan ihanien keppien kanssa. eivais, ihan hyvin ne meni kun miettii et Roosa on viimeks kepittäny kesäl PHKP leiril. Sitten kokeiltiin ensikosketus pituuteen, yhellä meni ihan hyvin, kahella kans mut sit iski väsymys. Sil ei ihan sytyttäny ekalla kerralla ;D

Loppu suora oli hieno, Roosakin pinkoi nätisti :D

kerta kaksii.
Kerhomme kokoontuu jälleen, Sunny workkikin ilmaantui laiskotteluryhmään. Tosin ei tällä kertaa niin paljoo istustelua. Roosa oli ihan tohkeissaan kun näki "hoitotäti" Soilen.
Meni kurssikerta aika vapaasti, sai mennä esteitä mikkä vaati reeniä. Mentiin aata, kepitettiin, kokeiltiin et pussi oli viel muistissa (sehän oli Roosa kun juoksi päin kättä kun koitti palkata pussissa), ensikosketus keinuun hidastettuna (siinäkin hieman ylitohkeissaan) ja muuriakin kokeiltiin ensikertaa elämässä. Potkittiinhan siitä vauhtia, mutta ei ne palaset liikahdellu. Ja kun pahat palat otettiin pois niin loikki ihan näppärästi. Puomi palauteltiin kans mieliin ja kun neiti oli niin jyrä koko päivän niin harjoteltiin pysähtelyä kontakteille. Ihan näppärähän ne on osata jos sillä taas joskus lähtee lapasesta, kai se juoksulla muuten ne menee :D saa nähdä.
Lopuks sit mentiin viel pikkurataa mis oli hyppyy ja putkee. Oli Roosalla ensin vähän ongelmaa kaarevan putken kanssa kun ite olin jäämässä paikoilleni. Sit kun pari kertaa lähetti yksistään putkeen niin alko kulkemaan sekin puuha. Eikä enään oo enää ihmettelyä hyppyjen siivekkeidenkään kanssa, pari kertaa jökkäs niiden eteen. Pikkuhiljaa. Itse kun vaan oppisi ohjaamaan.
Ja Satukin kokeili Roosalla tota radanpätkää, neitihän oli niin tärppinä :D

kerta kolomee.
Tänään ei ollu meno semmosta este sinne, este tänne vaan reenattiin taas enemmän niissä omissa ryhmissä. Ekana otettiin keinua ja hyvinhön se Roosalta meni, kun se sitä toista kertaa ylittää. Annettiin mennä jo vauhdikkaammin alas muttei ihan ehditty viel hankkii varmuutta siihen et pystyis tipahtaan ihan vapaasti alas, kyl sitä joskus sitten :D
Sitten mentiin ratoja ja niiden pätkiä. Yks oli ainakin melkein suora: hyppy, pöytä, puomi, 6 keppiä.
sillä pätkällä lainailtiin toisten koiriakin ja kokielin Jasua. Oli sitten hieman erilainen kuin oma otus ;D
Toinen rata taisi olla tyyliin: putki, hyppy, (rengas), hyppy, hyppy, hyppy, putki, hyppy, muuri, pussi.
se ehittiin meneen kerran ja hukkasinkin Roosan kun jäi taakse.
Pitäis oppia ohjaamaan 8D
kuviakin tuli otettua, tässä ootellaan kun ne saisi itselleen :D
ja pysäytyskontaktit joutu tänään vähän treeniin kun meijän likka otti ja loikkas alas.. vaikkei tota kokoa suuremmin ole.
oli kyl kivat reenit :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti