sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Möllit SDPllä. + Roosa kolmevee!

Käytiin Lempäälässä mölleissä katselemassa vähän hallia ja ottamassa taas tuntumaa. Omaa päätäni koitin skarpata viime möllien täydellisen mokaamisen jälkeen, ja kyllähän nämä paremmin menivät, ihan omasta mielestä. Ketään tuttuja ei näkynyt paikalla, mutta eipä minimöllejä ollut hirvittävästi. Ilmoitin siis Roosan pelkkiin mölleihin, kun oltiin sitten kisojen jälkeen jatkamassa matkaa.
Onnistuneesti en tietenkään muista tuomaria, mutta rata oli mukava. Suhteellisen yksinkertainen, mutta pari kommervenkkiä. Testailin Roosaa aluks harkkaradalla, pienellä putkihyppy kieputuksella ja ihan sitten helppo melkeinsuorakin lopuksi.
Radalle startattiin tokana. Fiilis oli hyvä vaikka jännitinkin heti tokaa estettä mikä oli puomi, jonka alta tuli putki. Edellinen russeli on sinkaissut suoraa päätä putkeen, joten alkoi vähän epäilyttään. Ja niinhän siinä kävi että hylky tuli tokalta esteeltä. Hypyn jälkeen lähti punainen ärrieri puomista piittaamatta putkeen. Alotettiin sitten hylyn jälkeen alusta ja varmistellen sitä sitten mentiinkin puomille. Ja loppurata menikin hyvin, jopa pituus meni puhtaasti. Vauhtikin oli jees, tuli itsellekkin kiire kun suoralla putkella päästeli plikka menemään :D En ehtinytkään leikkaan niin oli pientä sählinkiä. Muuten meni hyvin :)

Ennen kisoihin starttaamista ehittiin käymään Mustissa ja Mirrissä katselemassa Roosalle Back on Trackiä, mutta sopivaa kokoa ei ollu. Tehtiin tilaus, mutta ensin sieltä soiteltiin muihin liikkeisiin. Lähettiin siis Lempäälään ja matkalla saatiin soitto että sopivaa kokoa (34) löytyi Nekalasta. Niimpä hankittiin sekopään synttärilahja sieltä. Suurempia tottumisongelmiakaan ei ole ollut kun mummo on aina niin ylpee noista vaatteistaan.
Saas siis nähdä miten toi botti lähtee toimimaan jummiintuneisiin lihaksiin :)

2 kommenttia:

  1. Moikka,Me ajateltiin tulla noihin seuraaviin lempäälän mölleihin 20.2 niin oliko halli kiva ja oliko koiria paljon vaiko vähäsen ?:)

    Terkuin:Tiia

    VastaaPoista
  2. Ite tykkäsin tosta hallista kentät oli ainakin hyvän kokoset ja olivat järkänneet kunnon verkkaalueen mölleillekkin. Koirakoita ei mun mielestä hirveästi edes ollut :)

    VastaaPoista