maanantai 1. helmikuuta 2010

AGIA. Tällä menolla ei olla smkaksikko !

Navetalla oli siis perinteiseen tapaan maanantain treenit ja Roosa pääsi botti päällä loikkimaan. Hyvin on koira tottunut loimeen, nyt jopa juoksentelee tyytyväisenä se päällä, ja kun se napataan vaan käteenkin, tullaan aika tärinöissä katsomaan minne päästään. :)

Äiti pysty heittään mut vähän aikasemmin treeneihin joten alkuverkkaakin tuli ihan kivasti. Käppäilin pitkin teitä ja poikkesin pellollakin pitämässä kakaraa vähän vapaana. Roosalla oli kyllä aika hinku vetää omaa rallia ja tasku ei paljoa kiinnostanut. Mutta kyllä sitä luokse tultiin vaikka taisi tuttuja olla kauempana.

Treeneissä oli sitten yhden koirakon vajaamiehitys kun Satu puuttui Jasun kanssa. Alkuun Annika oli tehnyt meille aikas yksinkertasen lämppäradan, jolla Roosa meni aikas mahtavasti. Vauhti meni nappiin, enkä ainut ollut kenen mielestä terrierin päässä oli säädöt vaihtunut. Pientä viilausta tehtiin, mut muuten tosi ylpee tosta radasta.
Toiselle radalle otettiinkin ongelmallisempia esteitä: rengas, kepit, pituus ja keinu. Perusjutuilta rata oli aika simppeli, mutta kyllä oli takaaleikkaus taas mun hankala käsittää. Vähänväliä olin jyrätä Roosan, ja joskus taas käännyin aivan väärään suuntaan. Pienillä hämäyksillä saatiin hyppy vähän kiinnostavammaks. Rengaskin meni pienten varmistelujen jälkeen. Pituuteen hipaisivat kynnet, mutta varmaan kerran tähtäsi tassunsa. Pikkuhiljaa pikkuhiljaa.
Keinulla Roosa meni hienosti, ekalla kerralla pysähtyi jopa kontaktille. Mutta sitten ite jotenkin jäädyin ja pääsi alastulon jälkeen keinu pomppaamaan niin Roosa ei oikein tykännyt ja piti keinulle auttaa enemmän. Kepeille haki kerran väärin, muuten meni kivasti nekin. 8))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti