sunnuntai 28. helmikuuta 2010

TamSKin kisat 28.2 Tampereella

Useammankin päivän jännitys sitten tiivistyi, kun aamulla lähdettiin Niihaman ratsastuskeskukselle ensimmäisiin virallisiin. Itteä hermostutti aikalailla, onneksi kaikki nyt ei käsiin levahtanut. Startattiin kahdesti, A ja B radat, molemmat tuomaroi Anne Tammiksalu, Virosta.

Kun alkuverkan jälkeen käytiin Annan kanssa vilkuilemassa rataa oli olo aikalailla tiivistetysti: oh shit! Vaikutti nimittäin aika vängältä radalta kolmen viikon treenitauon jälkeen mentäväksi, mutta eipä siinä muuta voitu. Rataan tutustumisessa alkoi kuviot vähän selkeytyä ja itseluottamus nousi kuopasta, ehkä juuri ja juuri pinnalle asti. Ihanneaika oli 49s, etenemisvauhti 3m/s.
Radalla Roosan vauhti oli hyvä, kun vertasi miten se on viimeaikoina ollut aivan bileissä noissa lumikinoksissa ja remunnut korvat koristeena. Kuuntelikin siis hyvin, ei mitään. Käännös neloshypyltä kepeillekkin meni hyvin, vaikka peitinkin kepit ja siitä tuli se vitonen. Ja tulipa siinä sössittyä vähän kutosputken jälkeen seiska hypylle mentäessä. Takaakierto meni kivasti, vaikka twisti jäikin tonne ajatuksen tasolle ja meinattiin tulla päin jalkoja.
Tuloksena siis 6vp. Vitonen tuli kepeiltä ja tasan yksi sekunti yliaikaa. Mutta pääasiat, rengas ja pituus puhtaasti! Että ylpeä silti olen (: Sijoitus. 7.
VIDEO RADASTA!

B-rata oli hyppyrata, tuomarina myös Anne Tammiksalu. Radassa ei oikeastaan ollut mitään kovinkaan pulmallista, ainoastaan itseä huolestutti lyhyt spurttimatka pituudelle ja mutkan takaa tuleva rengas, elikö hakeeko oikeasta kohdasta läpi. Ja sitten oli vielä kepit joista Alessa selvensi. Ja siitähän se vitonen tuli, kepeiltä. Tällä radalla oli meno kyllä paljon reippaampaa, ja lähtöalueelle jäätiin paljon terävämmin odottamaan. Ja putkeen menosta oon erityisen ylpeä (:
Ihanneaika oli 44s etenemisvauhti 3,3m/s. Radalta siis 5vp. ja -1.59 Sijoitus 6.
VIDEO RADASTA!

Videoinnista kiittäkäämme Annaa, jonka päivä luisti hienosti Auroran kanssa puolikipeydestä huolimatta. Serti napsahti ja Aukkis nousi kakkosiin. Onnea!
Ja seurasta voi kiittää monia muitakin ihmisiä, kiitoos :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti