tiistai 16. helmikuuta 2010

Kolme paria luppakorvia.

Saatiin sitten päivien piristykseksi sijoittamamme narttu pentu Wilma, 5kk, hoitoon viikoksi, kun tuttavaperhe lähti reissuun. Tossa kun neiti on pyörinyt lauantaista, niin turkki ollaan saatu jo jotenkin kuosiin. Pelottavastihan tuo muistuttaa äitiää, tosin suoralla hännällä. Jättikorvat ja silmät, ihan kun tolta äiskältään.
Luonnettakaan ei puutu kaverilta. Pokalla rähisee luista ja kiusaa minkä kerkiää, onneksi "vanhukset" yrittää ees jollain keinoilla saada rauhottumaan. Lisäksi hakee hirveesti huomiota ja neiti onkin järisyttävän järkyttynyt jos ei yhtään huomioida. Maailman kirjat sekaisin siinä vaiheessa. Kolaus tulla perheeseen jossa huomio jakautuu useemmalle koiralle :)

Mutta ompahan meillä tässä operaatiokin. Lenkit on aikas mielenkiintosia juoksusen nartun ja ton ikäsen kanssa, onneks siinä on edes yksi neutraali. Iines onkin nyt aivan tavattoman herttainen, taitaa oivaltaa olevansa ainoa täysjärkinen talossa. :'D

Tuli räpsittyä pari kuvatustakin, laadullisesti ovat aika syvältä, meillä kun on sisällä niiin valoisaa. Koettakaa kestää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti