tiistai 23. maaliskuuta 2010

näyttelymenoa laidasta laitaan.

Iineksen kanssa on tullut kierreltyä kahdetkin viralliset kehät viimeaikoina. Ähtärin RN ja Tampereen KV.

Ähtärissä käytiin pyörähtämässä 6.3 ja nyt kun kirjottaa niin muistikuvat aika vähäiset. Oltiin ainoa norfolkki, mutta wichi porukoita tuli morjesteltua ja juteltuakin pari sanaa. Tilat eivät maata mullistaneet, mutta kyllä siellä nyt koiransa esitti. Tuomarina Tapio Eerola, joka teki ensimmäistä kertaa tuomari urallaan norfolkkeja.
Kehässä Iinekseltä puuttui se showmeininki kokonaan. Kokoajan oli asenne: anteeks et oon olemas, ja sen huomas. Häntä tipahteli ja oltiin vähä nööt. Kaikkea ne juoksujen jälkeiset päivät saa aikaa.
Arvostelu:
"Tyypiltään tyydyttävä. Riittävä kallonleveys. Kevyehkö kuono. Kevytasentoiset korvat. Sopiva rintakehän vahvuus, mutta rintakehä kovin lyhyt. Niukahkot takakulmaukset ja korkea kinner. Hyvät käpälät. Alhaalle kiinnittynyt häntä. Turkki voisi olla karkeampaa. Tehottomat takaliikkeet. Lihaskunto voisi olla parempi."
NUO-H
Ja yleiskommentti tästä näyttelystä: Jahas..

Sitten Tampereen KV:seen. Meillä oli sunnuntaina kehä, ja lauantain olin töissä keräilemässä peetä kakkapartiossa. Sillon tuli jo tuttuja pongailtua: Anna, Enni, Oona, Saana, Anne, Anni, vaikka ketä (:
Sunnuntaina kuitenkin Iines kainaloon ja kehälle. Oonaan törmäilin ekana ja sielläpäin kärsittiin junnukoiran puutteesta. Iinestä tarjosin, jos ei muuta löytynyt ja 20min paikalle saapumisen jälkeen terrieri oli piirinmestaruus JH kehässä. Saihan sen siinä nopsaan siistittyä, lähinnä mietitytti mitä neiti päättää duunata, kun yhteistyötä oli ollut se muutama minuutti. Nätisti kuitenkin meni haisevien namien ja handleritaitojen voimalla, lopullisena tuloksena PM4! Onnea Oona!
Sitten koira lepäämään ja hengailemaan. Kierrokset tein Annan ja Saanan kanssa, tuli shoppailtua, katottua junnuja ja bordereita. Sitten olikin kehän aika. Iines parka oli tolkuttoman onneissaan kun näki Kirsin (kasvattaja) ja kehässä liikkeet menikin siihen Iinekselle supinaan ja murinaan. Kuitenkin huimasti paremmin esiintyi Tampereella kun aikoinaan tuolla Ähtärissä. Tuomarina oli Paavo Mattila Suomesta.
Arvostelu:
"Hyvin rakentunut nuori narttu. Hyvät mittasuhteet. Kaunis pää ja ilme. Hyvä kaula. Eturinta voisi olla hieman voimakkaampi. Hyvä runko ja takaosa. Hyvä laatuinen karva ja hännän kiinnitys. Hieman lyhyt taka-askel. Miellyttävä käytös."
NUO-ERI NUK2 PN3
Hyvin erilainen päivä siis tämä :D Ja tajuttoman tyytyväinen olin, neiti jaksoi kuitenkin kaksi kehää painaa täysillä! Tästä tätä kestävyyttä hakemaan.

 
Menoa junnukehässä, Oona ja Iines.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti