tiistai 30. maaliskuuta 2010

penneliininäyttely 28.3 Kaapelitehtaalla

Pitkää tiedossa ollut reissu siis toteutu viime sunnuntaina, kun saatiin neljä pentua kokoon ja nokat kohti Helsinkiä. Meijän poppoo lähti Pälkäneeltä, napattiin Hämeenlinnasta kyytiin Elena, Tuulikki ja Siru ja jatkettiin matkaa. Siellä sieltä sitten löytykin koko lössi. Pentuporukasta mukana siis Kerttu, meidän sijoitusneitimme Wilma, herra Hippu ja Siru. Mahtava edustus.
Alussa taisi puolivuotiaiden energia mennä hälinän tutkimiseen. Hyvässä ajoissa kun tultiin, aateltiin antaakin kavereiden tutkia ennen kehää. Hipulla oli ainakin kova virta mennä etiäppäin. Tuli myös tuttuja ja uusia tuttavuuksia pongailtua, kiitti seurasta teillekkin jokka ittenne tunnistatte (:
Sitte kehään. Tuomarina Raisa Savander.
Ensin olin esittämäs Hippumiestä (Karloon Abbeville), vaikka alussa epäilin vähän sen homman kanssa. Kehässä käyttäyty kuitenkin paremmin kun luulin, etenkin kun tuomari vielä kielsi palkkaamisen. Sen takia arvostelua kirjoitellessa enemmänkin istuskeltiin. Mutta vaikka jäljessä kuljettiin, liikkuminen oli ihan jees, vaikkei edellispäivien treenien takia olisi uskonut.
Arvostelu:
"Hyvin miellyttävä 6kk, hyvä pää, tummat silmät, hyvä korva-asento, hyvä etuosa, tilava rintakehä, hyvät takakulmat, liikkuu mukavasti, oikeanlaatuinen karvapeite."
PEK2 KP

Hippu kehässä.

Seuraavan koiran kanssa meinasi hoppukin tulla, kun äite venaili jo hetken kehän laidalla kun ite mettästelin Hipun arvostelua. Nopeen vaihdon jälkeen hihnan päähän Wilma (Karloon Arlesly), jolla olikin intoa hitusen enemmän kun veikkapojalla. Neiti loikkelehti sinne tänne, mutta pysyi nätisti neljällä jalallakin, sillon kun istumisentarjoamisenkiusaus ei noussu liian suureksi. Mutta hauska se oli noin päin. Liikkuessa Wilma oli oikein mahtava. Pikkunen mukamaskurkutuskaan ei mitään ongelmia tuottanut. Upia! Jonon viimesenäkin mentiin nätisti, vaikka joskus älyttiin, että Sirusisko hiihtääkin siinä edessä ja tuli kiire. Nameja ei siis saatu vieläkään käyttää kehässä.
Arvostelu:
"Pirteä 6kk, kaunis pää, hieman ulkonevat silmät, hyvät kulmaukset edessä ja takana. Vahva selkä, hyvät käpälät, hyvä hännän asento, liikkuu mukavasti, hyvä karvapeite."
PEK3 KP
Wilma kehässä.

Muut kasvatit esittikin ihan koirien oma kotiväki. Kertun (Karloon Almosa) näyttelyuran startti oli ainakin mahtava PEN1 KP PNP1 ROP! Lisäksi Siru nappasi hienolla arvostelulla PEK2 ja KP.

Kerttu.

Siru.

Tän kaiken jälkeen olimme vielä kasvattajaluokassa. Kakarat esiinty jälleen kivasti järjestyksessä: Hippu, Kerttu, Siru, Wilma.
Arvostelu:
"Hyvin miellyttävä ryhmä, kaikilla hyvät päät, tummat silmät, miellyttävät rotupiirteet, kaikilla mukavat liikkeet ja iloiset luonteet."
Kasvattaja1 KP
Kiitti porukalle hyvästä päivästä, törmäillään :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti