maanantai 11. huhtikuuta 2011

Pentupaketti poikineen.

Ira leikkii pentuhandleria.
Karloon Couldn't Be Quiker "Telma" 5½vko
Huhhuh, tärpästikkeleille on tulossa 7 viikkoa täyteen, vauhtia riittää, toisin kuin blogin kirjoittajalla. Eddielläkin on jo hienosti jalat alla, laatallakin mennään niin että nuppu tutisee. Seisottaessa kuitenkin huomaa ettei takaosa ole vielä niissä vahvuuksissa kuin siskolla, mutta hienosti herrakin tahtoessaan jököttää. Viikonloppuna Kirsi ja Jaana kävivät lapsia katsomassa ja oli mukava kuulla kunnon kommentteja. Kiitoksia!

Karloon Couldn't Be Faster "Eddie" 5½vko
Ja kun taloon tulee pentuja, niin tulee myös pentupaketteja! Kennelliitolta on tulleet jo paperit, eaglen pentupakettikin haettiin postista. Taas on pennuille ruokasäkit ja kasvattajallekkin annettiin pikkusäkki, tälläkertaa ankkaa.
Laitettiin myös nutrolin tilaus vetämään, pentuöljypurkki tuli ja ekan kerran hommattiin myös litran pönikkä ravintoöljyä. Kyllä taas riittää, on se litranen meinaan aikamoinen "kanisteri". Samassa setissä saatiin myös pentujen pentupaketit, lippua ja lappua riitti ja pussi siinä samassa.
Nyt vaan odotellaan pihan sulamista niin päästäisiin kunnolla ulkoilemaankin :) Tynkäpäivitys, mutta jospa kirjoittaja tästä aktivoituisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti