lauantai 16. huhtikuuta 2011

Wilma mölleilee ja hienosti mölleileekin !



Alessan ympäripuhumisen takia päädyttiin siis lauantaina mölleilemään Wilman kanssa putkiluokkaan. Itse olisin ollut paikalla joka tapauksessa, koska olin suorittelemassa talkoitani torstain ryhmäpaikasta, joten kyllähän se yksi startti möllien loppupuolella meni. Putkiluokkaan oltiin ilmoittauduttu viiden startin verran, koirakoita oli neljä. Kisaavien lopussa irrottauduin sitten tulospalvelusta, jota hoitaessa tuli sagin järjestelmäkin tutuksi, ja sain hääräiltyä Wilman kanssa ennen rataa. Likka oli alkuun vähän ihmeissään kun esteitä ei näkynyt ja koiria oli niin paljon enemmän. Nopeasti W kuitenkin alkoi keskittymään meikäläiseen. Pieni vihreä mies on aikamoinen ihmelelu. Radalle lähdettiin sitten aikas kateellisin fiiliksin, kun olin juuri häseltänyt Annikan Minni tollerin kanssa :D

Rata olikin sitten simppelimpi mitä putkiluokasta odotin. Mutta eihän se meitä supermöllyköitä haittaa! Radan 2 ja 16 putken sai suorittaa kumpaan päähän tahtoi, muuten rata oli ihan perinteistä :) vähän hirvitti mitä Wim keksii, sillä höösäsin sitä lelulla aikas reilustikkin ennen rataa, mutta neiti keskittyi hyvin. Lähdössä sähensin vaan oikein urakalla solkipannan kanssa, ja paikallaolokin kusaisi hienosti ennen kun folkusti suoristi itsensä. Kakkosputkessa Wilma valitsi sitten täysin eri putkenpäähän kuin ohjasin, ja itsellenikin jäi epäselväksi mikä siihen oli syynä. Hylky taas meinasi napsahtaa ennen seiska hyppyä, kun en ottanut takaakierrossa koiraa haltuun. Tämä taisi olla seurauksia siitä lelulla hetsaamisesta. Meno oli kuitenkin hienoa, eikä kisatilanne vaikuttanut menoon mitenkään ! Tulokseksi saatiin -2.80 ihanneajan ollessa 42s (:

Ja Wimpulan kanssa mentiin ja voitettiin! Mahtava pikkueläin!

1 kommentti:

  1. Höh ja teil on tälläset luokat epiksissä! Vähänkö käy kateeks :D

    Hienosti meni ja onnea hyvästä suorituksesta! Taidan sulle käydä filmaamassa walesimaista agsailua kunhan kerkeän, muahaha! ;)

    VastaaPoista