maanantai 29. elokuuta 2011

PHKP - Fest i Hela Huset 2/2.

Porkkanat poseeraa torstaisin!

LMFAO - Party Rock Anthem ft. Lauren Bennett

Viimeisiä päiviä viedään leirielämästä, ja taas oon näköjään ollut laiska tän kirjottamisen kanssa. Kuitenkin, tässä tätä olisi. Eiköhän tämän megaleiripäivityksen ja Kuopion hommien jälkeen päästä takaisin järjestykseen: turhia turinoita treeneistä ja vääntämistä JH-kehissä. Sitähän se meidän homma taitaa enimmäkseen olla :)

Mäkin mun housuja ja silleen..?
© Veronika K
Torstai
Ohjelmassa formula agi, sekä formulatoko, junnukisat ja yksi kasiottelulaji. Vaikka hommat kuulostaa vähältä, nii kyllä siinä häppeninkiä riitti ihan tarpeeksi pienen folkustin ja perässä raahautujan pään menoksi.

Aloitetaan sitten vaikkapa toko-formulasta. Kaikki ovat varmaan kuulleet rally-tokosta, mutta formulaversio olikin rakkaiden leiriohjaajiemme älynväläysen tuotos, jossa tokoliikkeitä tehtiin peräjälkeen. Ensin harjoiteltiin kyseisiä liikkeitä yksittäisinä, kunnes sitten hoidettiin koko homma letkassa.

Roosan seuraamiset oli kivoja! Jälleen kun kimitin sille ja niin päin pois, mutta mikäs siinä kun en nyt sen suuremmin tavoitteita tokon kohdalle pistele. Motivaation kotonanousua etsiessä, pitäis vaan tempautua treenaamaan noitten ihmisten kanssa eri paikoissa niin ehkä se siitä :D Paikallamakuu oli jees, vähän hidas ehkä. Luoksetulon jälkeinen perusasento... Tota pitää vahvistaa ja vahvistaa vielä vähän lisää. Roo jää joskus kyttäämään eteen, niinkuin se ihan alussa opetettiin, eli nyt pitäisi tehdä lyhyellä matkalla noita, että tultais suoraan sivulle ja hyvästä perusasennosta huimat namit jeejee! Ja vauhtiluoksetuloja pitäis kanssa toki jatkaa. Mutta ehkä tässä on suunta ylöspäin. Tai niinhän mä aina tuppaan sanomaan :D

Mutta itse "formula-osuus" meni Roosalla hyvin. Oltiin ensimmäisiä suorittamassa, joten en tajunnut ottaa hihnaa pois, joten esim. luoksetulokin tehtiin vain hihnan mitan päästä. Tosin se olikin vallan mainio luoksetulo, ei siinä mitään (:

Sitten formula-agiin, ohjaajiemme mielestä kummunnut kai tuokin laji. Mentiin siis agirata, ja esteiden väliin oltiin tungettu yhtä sun toista pyörähdystä tehtäväksi. Milloin piti peruuttaa kolme askelta, milloin pyöräyttää koira jalkojen välistä, mitä näitä nyt oli :D Roo toimi kuitenkin taas mukavalla innolla, mitä se nyt vähän ihmeissään kyttäs kun piti kaikenmaailman hommia tehdä siellä, missä niitä ei yleensä tehdä. Pari höseltävää kohtaa tuli, kun Roolla nousi kierrokset ja sitten pitikin joku tempuntynkä tehdä eikä saanut lähteä etenemään, mutta kaippa tuonkin saattoi ottaa jonkilaisena kuuntelutreeninä?

© Veronika K
Ja kuten jo mainitsinkin, ohjelmassa oli myös Junior Handler-kehä, jossa tavallaan puolustelimme viimevuoden voittoa. Toki läpällä, mutta pitihän sitä nyt höpöttää kun kerrankin onnistui jossain. Ikäluokkien osallistumismäärät osuivat kutakuinkin samoihin lukemiin. Tuomarina Lea Nissinen, jonka nimi on mahdollisesti myös pyörähtänyt täällä yksien agivalkkujen takia.

© Veronika K
Yksilöarvostelu meni kivasti. Pöydällä pidin aika kauan Roosaa namilla, kunnes vaihdoin pitämään leuan alta. Kun tämä päivittely venyi, en muista pitikö näyttää hampaat itse ja pitikö sitä ensinäkään näyttää hampaat vai purenta. Kuitenkin pöytäjutut sujuivat hyvin, eikä teetetty liike kolmio+edestakaisinkaan tuottanut ongelmia. Joskus ympäri mennessä hihna löystyi sen verran, että pääsi tipahtamaan vähän alemmas, ja tällöin meni ryhti liikeestä. Päästiin kuitenkin seisoskelun jälkeen jatkoon (: Jatkoon päässeiden kesken teetätettiin ainakin yhdessä edestakaisin. Sitten porukasta karsittiin viisi sijoitettavaa ja oltiin vielä tässäkin vaiheessa mukana. Ja niin siinä kävi, että tuttuja alettiin ympäriltä sijoittamaan, kunnes jäljellä oltiin minä ja Moonika, tuttu pari jo viime vuodelta. Tälläkertaa sijoitukset meni toisin päin, eli tulin toiseksi, mutta oon toodella tyytyväinen Roosan esiintymiseen ja palautteeseen jota saatiin Lealta. Olin kuulema yllättänyt, kun en ollut samanlainen "hölöhölö"-ihminen kuin aina muuten. Osasin olla rauhallinen ja esitinkin nätisti. Oli todella hauska kuulla tommosta palautetta, ja olin muistanut laittaa ihan oikeanlaiset sukatkin. Most important thing :D Hieno asia oli myös se, että Juni seurasi mun viimevuotisia jalanjälkiä ollen Päivän Paras! Hienoo tytöt (;

Kasiottelulajina meillä oli Autotalli, joka palasi ohjelmaan tauon jälkeen. Aiemminhan oon kirjoitellut Autotalli Vol. 2, joka oli ykkösestä poiketen koiraton. Autotallissa koira siis jätetään makaamaan, leiriläinen juoksee juomaan lasin vettä, ja palaa koiran luo. Roosa kanssa homma sujui oikein kivasti, maahanmeno oli vähän hidas ja jouduin sitä varmistelemaan niin meni aikaa, mutta ehkä siihen vaikutti enemmän se mun juontinopeus :D tälläkertaa en sentäs repeillyt siinä vettä vetäessä. Tulosta enkä sijotusta löydä mistään, mutta ainakin itse olin tyytyväinen.
Torstain iltamenoja
Torstaihan on yleisestikkin se viimeinen leiri-ilta, jolloin on yhdistetty iltapala ja iltaohjelma, eli agiradan laidalla olevalla katoksella grillattiin makkaraa ja paistettin lättyjä. Meno oli varsin lepposaa tuolloin. Pikkuhiljaa siirryttiin sisätiloihin pelaamaan Aliasta, kunnes meidät häädettiin ehkä puol 12 aikaan?
Tämän jälkeen asetuttiin Annan huoneeseen, kunnes taidettiin saada häädöt sieltäkin. Mutta mitäs me tehtiin: painuttiin takaisin sinne! Loppuiltaa (yötä) fiilistä piti korkeella Annan huoneessa itse Anna, minä, Veronika, Leea ja Aino. Kaikista parhaiten meidän fiiliksiä varmaan kuvastaa tämä facebooktilapäivitys ja sen kommentit :D


Poju - Poika saunoo
tässä kyllä pitäisi olla meidän omat sanotukset!


Perjantai
Yhyy, vikapäivä. Kasioteltiin, pakattiin kamoja ja kerrottiin kasiottelun tulokset. Perinteeksikin muodostuneen tavan mukaan, viimeisen päivän laji oli agityli. Eli agiesteet pisteytetään ja pisteitä kerätään minuutin ajan. Ja herranjestas Roosa painoi täysillä! Ainoastaan yksi rima tuli alas loppuvaiheessa, kun alkoi ehkä jo jalka painaa. Pisteitä taisi tulla kutakuinkin 77 ja sijoitus oli 3! Edelle kiilasivat belgi ja perro, joten pitää olla supertyytyväinen pikkupiskiin! Kuitenkin suurimman pistemäärän saanut mini ♥
© Veronika K
Siivoilu sujui pitkälti Basshunterin tahdissa ja tulipa siinä kaadeltua vähän vesikuppejakin. Kuitenkin hommasta selvittiin ja suunnattiin 8-ottelun palkintojen jakoon paria hullua köyhempinä, kun Saana (joka oli lähtenyt jo torstaina) ja Veronika uupuivat joukostamme. Veronika oli lähtenyt jo perjantai aamuselta valmistautumaan nuorten SM-kisoihin, mutta me "jämät" pidettiin lippua korkella! Ja mekin yllättävän korkealla koska sijotuttiin neljänsiksi! Oli olotila että whootta fuuuuk, mutta ihan mielettömän hienoa! Läheltä liippasi että oltaisiin saatu nimemme kasiottelun uuteen kirjaan, tai ken tietää, ehkä siellä olisikin neljä parasta ensi kerralla? (; No, en usko tähän, mutta ainakin itse tuun muistamaan tuon hämmentävän näyttelyiden vihreän sijoituksen!
Treeniporukan hullut ja me muut kahjot ♥
Suurensuuri kiitos vielä kaikille leirin järjestäneille hepuille ja leiriläisille ja Hiidenhelmelle ja sen porukalle ja äsh kaikille! Oli aivan älyttömän mahtavaa ♥ Ira kiittää ja kuittaa peehookoopeen osalta, ellen innostu joskus tätä "kootut kuvat ja lausahdukset"-postausta vääntämään, mutta en ainakaan hetkeen. Mutta muistakaa uida tulivuorissa, ja kohdelkaa shetlanninlammasponejanne hyvin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti