perjantai 2. elokuuta 2013

Mukamas isot lapset.

The Wombats - Tales Of Girls, Boys and Marsupials

Hui, pennuista jo kaksi on muuttanut uusiin koteihinsa. Postaillaan nyt kuitenkin rakkaiden E-muksujen seisotuskuvat, kun ikää oli 7 viikkoa. Taisivat lapset olla toista kertaa pöydällä ja meno on sen näköistä. Nyt olisi vähän edustavampaa kuvamateriaalia saanut aikaan, mutta mikäs siinä kun haluaa ne kuvat ton ikäsinä niin ne otetaan, vaikka sitten ilman treeniä. Vaavat on vaaveja, niiden pitää olla höpsöjä!

uros
Karloon Excuse My Effects

"Iso poika" on ollut meidän vahvapäinen jössikkä, joka onneksemme muuttaa Tampereelle ja tullaan toivottavasti näkemään ukkoa usein. Äijäksi kutsuminen saa pikkumiehen örisemään vastauksia ja heiluttelemaan vimmatusti häntää. "Mitäs meidän äijä äijä äijä tietää?" "Örrrrwärwär!" Tästä juttelun jalosta taidosta kumpusi myös ukkelin virallinen nimi, jota jouduttiinkin pohtimaan pisimpään näistä neljästä nimestä.
Ajattelin piilottaa tän miehen sängyn alle sunnuntaita ajatellen. Se vaan vahingossa hukku ♥

uros
Karloon Excuse My Ego

Pikku poika, eli kotoisammin Cola, oli pentueen seuraherra. Pieni mies jaksoi olla hereillä muiden jo vetäessä sikeitä ja kaveri osasi ottaa kaiken iron irti valveillaoloajastaan. Lisäksi Cola oli varmasti pentueen "pahin" linssilude. Olin kädessä sitten järkkäri, puhelin tai mikä tahansa kuvaamisaparaatti, tämä  herra oli taatusti paikalla! Nyt Cola valloittaa sydämiä Helsingissä.

narttu
Karloon Excuse My Escape

Iso tyttö tuli paremmin tutuksi pentulaatikossa kutsumanimellään Juti. Lempinimi tuli jo parin päivän ikäisenä, kun neitisellä oli niin hervottoman kokoiset posket ja televisiossa taisi vielä pyöriä Lidlin mainos, jossa itse Jutila nököttää palloposkiensa kanssa. Rakas pieni keskutelija lähtee sunnuntaina Norjaan ja asustelee myös Ruotsissa. Nimen lopusta löytyvällä Escapella on myös tarinansa. Juti oli nimittäin ensimmäinen joka kampesi itsensä ylitse pentuaitauksen lautakorokkeesta. En olisi heti uskonut pentueen sen hetkisestä isoimmasta pennusta moista, mutta niin se neiti yllätti!

narttu
Karloon Excuse My Eximia

Eikä saa unohtaa pientä tyttöä Marttaa, joka muutti uuteen kotiinsa tänään. Martta oli ennen tutumpi nimestään Ärripurri, sillä tämä neiti oli varsin varma siitä, ettei hienojen naisten painoa kuulu tarkkailla. Ei edes kahden päivän ikäisenä. Mukula meinaan örisi siihen malliin punnitusten yhteydessä. Martta oli mulle semmoinen ykköspentu tytöistä vähän kokoajan ja siksi tämä neiti sai oikeuden omia ylppärinimen itselleen. Martta asustaa Tampereella ja tulee toivottavasti näyttäytymään vielä useaan otteeseen myös blogin puolella ♥ Kuten tietysti kaikkia pentuja mahdollisuuksien mukaan!

Sunnuntaina lähtevät siis Juti ja "Äijä" maailmalle ja ehkä tällöin paljastuu myös tulevat kutsumanimet :) Pennuille löytyi taas aivan ihanat perheet, en voisi olla tyytyväisempi ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti