lauantai 10. elokuuta 2013

Nunun agikivat ja lähes 100 tykkääjää!

Pharrell Williams - Happy

Iines pääsi vierailemaan tällä viikolla Wilman treeneissä. Ohjelmassa simppeliä ratapätkää ja silkkaa kivaa molempien folkkien kanssa. Wilmalla oli jäänyt päälle viimeviikoinen jännitys ukkosella treenaamisesta, mutta nyt oli meininki jo paljon parempaa.

Pikku Nunu taas.. No katsokaa videolta kuinka huippu hauskaa sillä oli! Viimeksi Iines on tainnut tehdä agijuttuja vuosi sitten N&N Fun Day tapahtumassa äidi kanssa. Mun kanssa radalla olosta on vielä pidempi aika. Voi kuinka neiti tykkäskään! Samalla varsin folkkimaiseen tapaan Iines päätti, että hänen tulisi olla kokoajan radalla, etenkin suorassa putkessa. Anniinan lagotoille piti huudahdella kun mokomat hänen kiituriputkessaan juoksivat.

Ihana Iines, oli niin hauska sen kanssa käydä fiilistelemässä ♥

Blogin Facebookissa intoilinkin jo siitä, kuinka tykkääjämäärä lähentelee kolmenumeroista lukua. Kun sata menee rikki, olisi Kera Kolmen Norfolkin ensimmäisen toivepostauksen aika! Ideoita saa viskellä niin Facebookissa kommenttina tai viestinä, kuin blogin kommenteissa. Nyt julkaisuhetkellä ollaan kahden tykkääjän päässä maagisesta satasesta, kyllähän sinne päästään ;)

2 kommenttia:

  1. Ihana video! Vauhtia ei ainakaan puuttunut ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei! :D Iines vähän yllätti, moottori oli tosiaan vielä toiminnassa vaikka vuoden verran olikin sita taukoa

      Poista