lauantai 18. syyskuuta 2010

Agility Nuorten SM Treellä.

c: jenna tajakka
  4.9 pakkasin Roosan mauton takakonttiin ja lähdin sitten vähän kauhusta kankeana ajelemaan kohti kisapaikkaa, eli takujen kenttää. Viime käynnistä niillä main oli kuitenkin kulunut jo tovi, meinaan edellinen pysähdys sen tien varrella oli mopokortin koe, viime keväänä. Me mattimyöhäset kortin hakijat. Mutta itse kisoihin! Heti kisapaikalle päästyä käytyyn ilmoittautumassa ja aloin pongailemaan tuttuja, joita sitten alkoikin virrata, ja toipa Alessakin meille TamSKin lapsille ja koutseille teltankin, niin sai koirankin tuulensuojaan.

c: jenna tajakka
Ja radalle! Kari Jalonen oli kehitellyt simppelin ykkösten radan, ja se nolla tuntui oikein olevan tyrkyllä, kun viime treenit menny nappiin rengasta ja haistelua lukuunottamatta. Rengas oli onneksi kakkosesteellä suoralla, joten sen sai varmisteltua huoletta. Silti se oli aivan järkyttävää kun koira katteli välejä ja loikka oli hirvittävä, yhhyh se siitä tekniikasta. Loppuradan hypyt sitten jo ihan katseltavaa kamaa, vaikka Roosa tuntuu välillä vähän kummasti pomppivankin. Vauhti oli folkilla kunnossa, toivottavasti tulevaisuudessa löytyisi vielä lisätehoja, mutta eipä mamma ainakaan paikallaan junnannut. Kepeillä sähläsin kätösilläni taas jotain ja Roosa lähti kiertämään takaa. Pitää taas palauttaa mieliin se mikä vaivasi viime talvikaudella. Silloinkin tein epämääräisen heilautuksen kädellä, ja Roosa lähti heti takaa. Kun kädet piti kyljissä kiinni, niin hakukin meni oikein.
Sen minkä taakseen jättää, sen edestään löytää, vai miten se oli?
Loppurata kuitenkin tosi jees, keppien jälkeinen putken takaaleikkaus oli vähän tökkö ohjausjuttu, mutta valssikaan ei tuntunut omalta ja kyllä Roosa putket hakee, eli oma liike siinä vammaili.
Lopputuloksena 5rv ja ihanneaika alittui -5.16 ja jäimme täpärästi neljänsiksi juuri finaalin ulkopuolelle. Yksikään miniohjaaja ei saanut nollaa aikaseksi vain sortui juuri vitosiin ja hävisimme kolmennelle 0.25s. Silloin se harmitti, mutta pitäähän sitä olla ylpeä, kun Roosan etenemisvauhdiksi muodostui kuitenkin 3.49m/s ! Tästä se lähtee :D
tässä vielä VIDEO RADASTA!
Mäkin tykkään tosta mun huiviviritelmästä, mutta siellä oli totisesti kylmä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti