tiistai 28. kesäkuuta 2011

pentu, pörinä, kaksi kosijaa ja norwichi

Roosan kummat muuvit
© Anna Sävilammi

Kolmen folkkendaalin lauma toivottaa vielä näin kuulumisiensa ohessa lukijoilleen oikein hyvää juhannusta! Meillä vietettiinkin oikein kuuma ja puhiseva jussi, sillä myös Iineksen juoksut alkoivat juuri Roosan juoksujen jälkeen. Ja mikä sen hienonpaa kuin kaksi narttua parhailla päivillään keskikesän juhlan aikaan! Onneksi ei meidän mökin naapureista uroksia löydy, niin tytöt saavat ulkoilla vapaasti, kosiskellen vain toisiaan ja sohvatyynyjä. Meidän makuuhuonepedot..


Wilma.
Blogin otsikon pörinä on siis meidän pikkuinen vieraileva tähti, Wilma. Neitinen vietti meillä kokonaisen viikon tullen meille sunnuntaina ja lähtien perjantaina. Mutta toki likka kävi meillä vierailemassa juhannuksen vieton merkeissä. Treeneissäkin ennätettiin poikkeamaan, eikä niissäkään ollut juuri mitään erikoista (:
Ja saihan äiti myös Wilpertin trimmattua! Odotettiin paljon kaljumpaa näkyä mitä sitten tulikaan, sillä neiti oli kasvattanut oikein hienosti turkkia. Turkki ollaan saatu siis rullaamaan, kiitos Sirpa ja Jukka, jotka tuovat plikan tasaisin väliajoin pöydälle. Saisipa tuon Roosankin karvan rullaamaan. Toivottomalta tuntuu, mutta mitäs sitä toissapäivänä ohentelin ja etuosasta sai taas nyhtää karvaa oikein urakalla. Vaikka en tainnut siltikään uskaltaa ottaa tarpeeksi :D

Lauantaina, juhannusaaton jälkeen, mökkikööriin liittyi myös Anna ja norwichinterrieri Aurora. Aukustus sai aika pärisevän vastaanoton, ja lauantai olikin suurimmaksi osaksi aikamoista kyräilyä. Telma nyt vaan höösäsi omiaan ja sai Auroran vähän irvistelemään. "Typerä lapsi, ei osaa rauhottua.."
Telma kuitenkin osasi joinakin hetkinä jättää raukkaparka norwichin rauhaan, mutta meidän vauhtinaiset luulivat varmaan saaneensa vihdoinkin miehen. Iines ei juurikaan välittänyt, mutta Roosa piti suuren luokan soidinmenot.

Muuten tuo vähän myöhästynyt juhannus meni valokuvaillessa, muute vaan hääräillessä pitkin Pälkäneen metsiä, stand up-komiikkaa kyyläten rakkahasta youtubesta ja pitipä sitä pistäytyä uimaankin. Pärrierit tyytyivät kuitenkin kahlaamaan. Kiitos vielä Anna ja Aukusti mahtavasta seurasta, en tosiaankaan muista koska on viimeksi tullu kuvattua näin reippahasti :D Loppuun vielä kuvapommia.


Lisää kuvia kuvat.fi galleriamme kansiosta
Annan ja Auroran mökkivierailu.

Alpe eli Aurora poika

© Anna Sävilammi
Loppukevennyksen selvät naamat.
© Anna Sävilammi

3 kommenttia:

  1. Ah ih ja uh! Rakastuin teijän uuteen ulkkariin!! ♥
    Myöhästyneet "hyvät jussit!" teille! (:

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos, hyvä että Sanni tykkäät (;
    Ja kiitos samoin jussi toivotuksille!

    VastaaPoista
  3. http://pytui.blogspot.com/

    Haastan sut tekemään tuon saman haasteen jo nyt vaikka oma onkin vielä pahasti kesken. ;)

    VastaaPoista