tiistai 5. heinäkuuta 2011

Piiiituuuuuuuuus!

PHKP-leirin kisoista sivun täytettä
© Enni Liinoja
Eilen nuortenvalkussa treenattiin tämän päivän, eli tiistain, iltakisoihin, joihin todella moni valkkulainen on ilmonnut. Niinpä treenattavana oli Kari Jalosen 1lk. agirata, tosin aavistuksen verran muunneltuna, koska kontista ei löytynyt lainkaan rengasta ja rataan lisättiin myös pituus treenin kannalta. Minähän se olin joka pituutta vinkui, sillä en todellakaan luottanut Roosan suoritukseen kyseisellä esteellä.

Rata oli hyvin suoraviivainen ja simppeli, taisi olla jopa yksi valssi koko radalla ja yksi tiukempi haltuunotto. Sää oli sen verran v
iileä, ehkä n. 14°C joten rimat nostettiin ensimmäiselle radalle 30-35cm. Ja hyi mä inhoon niitä. Radalta kolahtikin yksi kolmevitonen alas ja sitten törttöiltiin pituudella, kuten olikin arvattavissa, joten tuloksena 10 ja alitettiin ihanneaika yli kahdella sekunnilla. Radalla puomin ja A:n alastulokontaktit meni ihan kivasti, A:lla vähän kyttäili ja hiippaili.

Toisella kerralla kaikki rimat olivat 30cm, yksikään rima ei kolahdellut alas mutta pituudella jälleen. Kontaktitkin jäivät pysähtymättä, kun R jäi kontaktin jälkeen stoppailemaan "Niin näinhän mun piti tehdä-eiku?"-fiiliksillä.

Loppuun vielä pituuden tehotreeni. Alessa naksautteli naksuttimella (kuinka tyhmältä toi kuulostaakaan..) aina kun tassut ei koskenut. Ensin yhdellä palalla, minkä suorittaminen onkin varmaa. Pohjalle siis muutama onnistunut toisto ja *naks* näin. Sitten kaksi palaa tiiviisti yhteen. Ensin otettiin kosketuksella, mutta kun pidensin käskyä ja sitten saatiin hyviä ja puhtaita suorituksia. Vielä viimeiseksi kasvatettiin hitusen kahden palan väliä ja yksi onnistunut toisto ja jätettiin siihen.
Loppuun vielä kerran kontaktit, joista hyvät on/offit. Nyt vaan kisajännitystä hillitsemään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti