sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Kontaktitapaus ja sen mamma treenaa.

Antiikkinen "ei tässä ole päätä eikä häntää"-kuva Wilman kakara-ajoilta.
Tällä viikolla palattiin jälleen treenien pariin, kun tää arki alkoi tässä pyörimään. Wilma tietysti treenaili tuttuun tapaan tallilla ja Roon kanssa suunnattiin torstaiselle yövuorolle nuorten valmennusryhmän kanssa.

Wipusen treeneissä pääpaino oli kontakteilla, ja tehtiin vielä vähän putki A erotteluja, jotka osoittautuivatkin meidän kontaktintyrkyttäjälle haastaviksi tapauksiksi. Ulkokautta oli aivan turha vetää putkeen, kun A houkutteli liiaksi. Sisäkautta taas pieni ja näppärä folkki vetäisi viimehetkilläkin kontaktille mitättömimmistäkin väleistä. Pariin otteeseen siis kutsuttiin pirpanaa putken toisesta päästä ja super palkkaa. Pariin otteeseen saattiin myös melkein normaalilta näyttävä putkiohjaus. Nää oli hankalia. Todella.

Sitten jatkeltiin kontakteja. Ensin nameja ja vapautteluja asennoista, sitten hihnalla kokoestettä. A:lla piti Alen vähän himmailla ekoilla kerroilla, kun Wim ei tajunnut itse hidastaa. Sitten alkoi aivoissa naksuttaa ja lopulta hihna ja Alessa tulivat vain mukana. Kokeiltiin myös ilman hihnaa, oli hyvät! Wim tulee aivan kontaktin alaosaan, ei jää hyppimään niin ylös kuin äitinsä. Tykkään tykkään!

Samaa vielä puomille. Ensin muisteltiin pysähdyspaikkaa, ja aika ylös jäätiin välillä. Palkkaa kuitenkin siitä kun oltii tarpeeksi alhaalla. Siirryttiin sitten hetken namien mussuttelun jälkeen koko esteelle ja siirryttiin sitten viskelemään taas palloa vapautuksen yhteydessä. Kivoja oli! Ylös mentiin vauhdikkaasti, alastulossa pientä himmailua. Ja pari kertaa pisti neiti kontaktista läpikin. Ei tykkää.
Pääosin kuitenkin kivoja puomeja ja into oli likalla suuri! Niin suuri että Wii nielaisi tennispallon vingun.


Video kertookin sitten tehokkaammin meidän torstain treeneistä, kuin mun armoton sepostukseni. Treenaamassa oli aika pikkunen porukka väkeä (minä, Anniina, Sara ja Saana), mutta kehiteltiin jo paikoillaan olevista esteistä mukavaa pikkutreeniä, jolla oli ihan kiva palailla etelänlämmöstä. Mutta tommoset semitreenit, ei mitään huikeeta, eikä mitään järkkyäkään. Melko tasapaksua, mutta pätevä Roo ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti